Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Fairmont

   Singapore, Singapore Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fairmont oferă unităţi de cazare în cartierul artelor Bras Basah din Singapore, deasupra staţiei de metrou City Hall.

Conectat direct la centrul comercial Raffles City, hotelul asigură 6 opţiuni de luat masa şi o piscină în aer liber.

Fairmont Singapore este situat în complexul Raffles City, care găzduieşte un centru de convenţii. Esplanade - Theatres on the Bay este la aproximativ 400 de metri, iar strada comercială Orchard Road se află la 5 minute de mers cu maşina. Camerele spaţioase ale hotelului Fairmont au aer condiţionat şi balcon privat, iar unele au vedere la oraş şi la malul mării din Marina Bay. Fiecare cameră este dotată cu TV prin cablu şi aparat de ceai/cafea. Hotelul serveşte un mic dejun internaţional tip bufet, care include preparate occidentale, chinezeşti şi japoneze. Asian Market Café are bucătărie deschisă şi oferă un bufet bogat cu specialităţi asiatice şi halal. Barul elegant şi modern Anti:dote asigură cocktailuri şi tapas.

Willow Stream Spa oferă facilităţi sportive şi diverse tratamente corporale. Oaspeţii pot juca tenis sau pot face o baie în cada cu hidromasaj. Fairmont Singapore asigură servicii de spălătorie express şi un serviciu de concierge multilingv.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.