Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olimpo le Terrazze Hotel, Letojanni


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Olimpo este situat în Letojanni și oferă o vedere panoramică frumoasă. Acesta este situat la 1,2 km de cea mai apropiată plajă, în partea superioară a unui complex de vacanță. Hotelul Olimpo pune la dispoziție baruri, restaurante, o sală de sport și piscine interioare și exterioare. Oaspeții se pot relaxa la centrul de wellness.

Toate camerele au balcon, iar unele oferă vedere la mare. Acestea au minibar, TV și baie privată cu duș sau cadă și uscător de păr.

Toate zonele complexului sunt accesibile cu lifturi din sticlă, inclusiv plaja, disponibilă la un cost suplimentar redus. Olimpo are propria sa recepție și oferă facilități pentru evenimente și convenții.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.