Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Polydefkis Apartments - Kamari

   Kamari Monolithos, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9.3 Booking.com

Localizare superba chiar in centrul statiunii, foarte aproape de plaja si de zona animata de promenada, unde se gasesc taverne, restaurante si multe optiuni de distractie. Hotelul ofera servicii la standarde inalte, asigurand astfel un grad de satisfactie foarte ridicat pentru turisti.

Hotelul Polydefkis este localizat in centrul statiunii Kamari, la 50 m de plaja si de zona de promenada, unde se gasesc taverne, restaurante si multe optiuni de distractie.

Camere duble:
O camera cu un pat dublu sau două paturi individuale, baie privată cu duș, uscător de păr și balcon privat / terasă.
Camera dublă are fierbător electric, filtru de cafea, frigider, TV prin satelit, muzică prin TV, seif și aer condiționat automat. Camera dublă poate găzdui două persoane.
Toate camerele duble situate la parter și sunt renovate.

Studiouri standard:
O camera cu un pat dublu sau două paturi individuale, baie privată cu duș / cadă, uscător de păr și balcon privat / terasă.
Studioul are o bucătărie mică, ceainic electric, TV prin satelit, muzică prin TV, seif, aer condiționat automat și mini-bar. Studioul poate găzdui două persoane.
Toate studiourile standard situate la parter.

Studiouri superioare:
O camera cu un pat dublu sau două paturi individuale, baie privată cu duș, uscător de păr și balcon / terasă.
Studioul are o bucătărie mică, ceainic electric, TV prin satelit, muzică prin TV, seif, aer condiționat automat și mini-bar.
Studioul poate găzdui două sau trei persoane.
Studiourile superioare sunt complet renovate.

Apartamente standard:
O camera cu 1 pat dublu sau 2 paturi, o zonă de relaxare cu o canapea și un singur pat, baie privată cu duș / cadă și balcon / terasă cu vedere la grădină, stradă sau piscină. În zona de zi există o bucătărie complet echipată, ceainic electric, frigider.
Apartamentele pot găzdui 2- 5 persoane.

Apartamente superioare:
O camera cu 1 pat dublu sau 2 paturi, o zonă de relaxare cu o canapea și un singur pat, baie privată cu duș și balcon / terasă cu vedere la grădină, stradă sau piscină. În zona de zi există o bucătărie complet echipată, ceainic electric, frigider.
Apartamentele pot găzdui 2- 5 persoane.
Apartamentele superioare sunt complet renovate.


Facilitati:
Piscinăin aer liber
Jacuzzi
Snack bar
cameră mic dejun
Scaune Bebeluși
Patcopii
TV Lounge
Seif
Wi-Fi Internet
Taxi /Servicii transport autobuzul
transfer la / de la aeroport / port
excursii locale
Închiriere mașină / moto


** Wi-Fi funcționează numai în zonele publice ale hotelului - Nu în camere **
** Chek in la 14:00 **
** Check out la 11:00 **



Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare:


Facilitati

Piscină
Recent Renovat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.