Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ILIADA - Oferta Agenti de Turism

   Perivolos


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.1 Booking.com Pachet special conceput pentru agentii de turism Gratuit: Transfer aeroport-hotel-aeroport Turul insulei cu apus de soare in Oia Volcano Adventure by boat = pret special 28 euro/persoana Explorati satul traditional Emborio,cladirile din piatra si potecile inguste,Castelul Medieval . Admirati panorama insulei de pe cel mai inalt varf al muntelui Profit Ilias 567 m inaltime... Pasind in labirintul cararilor inguste ale satului Pyrgos veti ramane impresionati de casele scobite in pestera, frumoasele capele si castelul venetian din varful satului.Degustati vinurile locale unice la Santo Wines.. Bucurati-va de fantasticul apus de soare in faimosul sat Oia..Tur cu autocarul(Degustarea de vin inclusa). Conditii: * Agentii trebuie sa prezinte carti de vizita la hotel * Vizita la 3 hoteluri din oferta Cocktail Holidays (Alexandra, Sandys Paradise, Paralia Diamond Vila)

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.