Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Astro Palace - Fira


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8,5 Booking.com

Astro Palace Hotel & Suites este situat într-o locație idilică, la doar o scurtă plimbare de Fira și de calderă. Acesta oferă un centru de wellness, o piscină și camere cu vedere directă la Marea Egee.

Hotelul Astro Palace 5* este situat la 250 m de centrul orasului Fira, la 300m de piata centrala si la 4 km de aeroport, in apropierea tavernelor si restaurantelor din statiune, la 5 minute pe jos pana la cea mai apropiata statie de autobuz.

Camerele elegante, cu aer condiţionat, combină designul modern cu arhitectura tradiţională. Acestea sunt dotate cu un TV LCD prin satelit și minibar, iar unele au, de asemenea, o cadă spa sau piscină privată. Fiecare cameră oferă Wi-Fi gratuit şi un balcon mare sau terasă cu vedere la Marea Egee.

Oaspeții pot folosi sala de gimnastică bine echipată, cada cu hidromasaj și sauna sau se pot relaxa pe șezlongurile de la piscină. Cassiopeia Spa oferă o selecție largă de masaje și tratamente faciale şi corporale.

Restaurantul Pleiades servește o varietate de meniuri pe durata întregii zile, iar oaspeţii îşi pot combina masa cu o degustare de vinuri , în timp ce admiră vederea minunată la Marea Egee. Băuturi răcoritoare și gustări sunt oferite la barul de la piscină.

Hotelul se află la doar 5 km de Aeroportul Santorini și la 8 km de portul Santorini. Laptop-uri și ipad-uri sunt disponibile la cerere și în apropiere este disponibilă o parcare gratuită.


Web page:
www.astropalace.com

Facilitati

Priveliste Panoramica
Balcon
Piscină
Centru SPA

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.