Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Despre Salalah Oman

Salalah este un oraș important din Oman, amplasat pe coasta de sud-est a Peninsulei Arabe.

Citeste mai mult

Despre Salalah Oman


Salalah este un oraș important din Oman, amplasat pe coasta de sud-est a Peninsulei Arabe, pe coasta Golfului Oman din Marea Arabiei. Este cunoscut mai ales pentru verdeața luxuriantă, plajele uimitoare și frumusețea naturală, fiind o destinație turistică populară pentru turisti.

Una dintre atracțiile din Salalah o reprezinta festivalul Khareef care are loc în timpul sezonului musonului cand au loc precipitații abundente și umiditatea este ridicată. În acesta perioada orașul se transformă într-o oază de verdeață luxuriantă, iar vizitatorii se adună pentru a vedea peisajele unice și a se bucura de vremea mai racoroasa.

Pe lângă frumusețea sa naturală, Salalah găzduiește și o serie de situri culturale și istorice, inclusiv fortul Al Haffa, situl arheologic Al Balid și Moscheea Sultan Qaboos. Există, de asemenea, mai multe muzee, centre comerciale și facilități moderne, ceea ce o face o destinație completă pentru turiștii iubitori de cultura si relaxare.

În general, Salalah oferă o experiență unică și memorabilă pentru vizitatorii din Oman, cu combinația sa de frumusețe naturală, bogăție culturală și facilități moderne.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 10 hoteluri