Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Spalletti Trivelli - Small Luxury Hotels of the World


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Spalletti Trivelli se află într-o vilă istorică, la doar 200 de metri de palatul prezidenţial Quirinale. Oferă un centru spa, o grădină liniştită şi camere de lux, decorate în stil modern şi tradiţional. Camerele şi suitele de la Villa Spalletti Trivelli au mobilier elegant, modern şi de epocă. Toate au zonă de relaxare sau living separat, TV LCD prin satelit şi baie privată cu halate de baie şi papuci. Micul dejun italian, cu un bufet american care include mâncăruri delicioase proaspăt preparate, este servit zilnic, pe terasa umbrită din grădină când vremea este frumoasă. Centrul de wellness are sală de gimnastică, saună bio și baie turcească. Sunt disponibile tratamente de masaj. Autobuzele spre gara Termini şi Vatican au staţie pe Via Nazionale, la 150 de metri de proprietate. Fontana di Trevi se află la 5 minute de mers pe jos. Rione Monti este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de ruine romane, gastronomie și vizitare.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.