Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Mascagni


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Mascagni se află în zona Repubblica din centrul istoric al Romei, la 5 minute de mers pe jos de Gara Termini. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, WiFi gratuit și TV prin satelit cu ecran plat. Hotelul Mascagni are design contemporan şi mobilier de lux. Camerele sunt decorate cu piese de artă contemporană, iar băile sunt decorate în stilul anilor 1920. Oaspeții pot savura un mic dejun continental tip bufet în fiecare dimineață. Acesta include prăjituri şi pâine de casă, precum și sucuri și băuturi calde. Personalul poliglot este disponibil nonstop și poate rezerva bilete şi excursii şi recomanda cele mai bune restaurante. Fontana di Trevi şi Treptele Spaniole se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Mascagni, iar Vaticanul este la doar 5 staţii de staţia de metrou Repubblica.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.