Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Marc Aurelio


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Marc Aurelio este amplasat la numai 500 de metri de stația de metrou Cornelia din Roma si 5 minute de mers cu mașina de Vatican.

Hotelul oferă camere cu aer condiționat, restaurant cu bar și recepție deschisă nonstop. Camerele în stil clasic de la Marc Aurelio au un TV, minibar și podea din lemn. Baia privată este dotată cu cadă sau duș.

Restaurantul este deschis la cină și servește mâncăruri locale și internaționale. Principalele puncte de atracție din Roma, cum ar fi Treptele Spaniole și Piazza Navona, sunt ușor accesibile cu metroul. Hotelul oferă parcare gratuită. Aeroportul Fiumicino se află la 20 de minute de mers cu mașina.

Tariful include:
cazare in camera dubla
masa: conform ofertei
bilet de avion
taxe de aeroport
1 bagaj de mana mic/persoana
TVA, taxe de rezervare


Tariful nu include:
Taxa de bagaj la cala
Taxa bagaj de mana mare
Asigurarea medicala (optional)
Transfer aeroport - hotel
taxa alegere loc in avion
excursii optionale


Bine de stiut:
Oferta a fost intocmita la data de 5 Martie 2020. De la momentul intocmirii ofertei pana la rezervarea propriu-zisa tariful pachetului poate varia.


Modalitate de plata si rezervare:
Va rugam sa ne contactati pentru detaliile de plata. Modalitatea de plata variaza in functie de data de plecare si hotel.
cash sau OP (fara comisioane suplimentare pentru depunerile in conturile Banca Transilvania)
euro sau lei (BNR +2%)

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.