Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Andreotti


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflat la o plimbare de 5 minute de gara Termini, Hotelul Andreotti oferă camere elegante cu aer condiționat, WiFi gratuit și un bufet bogat de mic dejun. Stația de metrou Castro Pretorio este la 400 de metri. Toate camerele mobilate individual și izolate fonic includ TV LCD cu canale prin satelit, minibar și fierbător electric, cu ceai și cafea gratuite. Baia privată este dotată cu uscător de păr și articole de toaletă. Micul dejun variat include produse de patiserie și prăjituri, împreună cu mâncăruri sărate, cum ar fi ouă jumări și șuncă. Personalul este disponibil nonstop şi vă poate recomanda restaurante în apropiere. Hotelul Andreotti se află la 20 de minute de mers pe jos atât de Treptele Spaniole, cât și de Fântâna Trevi.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.