Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST WESTERN CINEMUSIC


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Best Western Cinemusic are o terasă cu o cadă cu hidromasaj cu vedere la Roma si camere de design cu acces WiFi gratuit. Acesta este situat la doar 300 de metri de staţia de metrou Re Di Roma şi la 500 de metri de Gara Tuscolana din Roma.

Interiorul hotelului este inspirat de cinematografie şi muzică, toţi pereţii fiind decoraţi cu imagini ale unor vedete celebre. Camerele moderne au TV cu canale prin satelit și cu vizionare cu plată. În fiecare dimineaţă se servește un bufet variat de mic dejun, în grădina de pe acoperiş, cu vedere la acoperişurile din Roma. Acesta include preparate sărate şi dulci, fructe şi cafea proaspătă. Personalul de la Hotelul Cinemusic este disponibil nonstop. Acesta vă poate ajuta să închiriaţi maşini sau biciclete sau să rezervaţi bilete pentru evenimente, muzee şi restaurante.

Hotelul Best Western Cinemusic este amplasat la 10 minute de mers pe jos de Bazilica San Giovanni in Laterano şi la 200 de metri de strada comercială Via Appia Nuova. Linia de metrou A face legătura cu Gara Termini, unde puteţi ajunge în 5 minute.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.