Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Trevi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în cartierul rezidenţial Vinohrady, Hotelul Trevi este un hotel mic tip boutique, cu o grădină privată. Recepţia este deschisă 24/7 şi Wi-Fi-ul este gratuit în zonele publice. Camerele de la Hotelul Trevi oferă podele lustruite din lemn, televiziune prin satelit şi telefon. Toate camerele au bai private, un seif şi un uscator de par. Micul dejun tip bufet este servit în fiecare dimineaţă.

Cartierul Praha 2 are numeroase cafenele şi restaurante, toate la o distanta de mers pe jos câteva minute de la hotel. Hotelul Trevi este situat la doar 50 de metri de la cea mai apropiată staţie de tramvai, la 250 de metri de staţia de metrou şi este la numai 800 de metri de Piaţa Wenceslas.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.