Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Novotel Phuket Surin Beach Resort

   10627 Moo 3 Tambon Choeng Thale, Amphoe Thalang, Chang Wat Phuket 83110, Thailanda, Phuket, Thailanda Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Recomandat familiilor! Renovat 2018!

Novotel Phuket Surin Beach Resort se află chiar vizavi de frumoasa plajă Surin, oferind camere moderne cu aer condiționat și WiFi gratuit pentru o experiență completă. Hotelul este situat la 20 de minute cu mașina de plaja plină de viață Patong și pune la dispoziție 3 restaurante și baruri, precum și 3 piscine în aer liber cu tobogane de apă.

Camerele și facilitățile complexului au fost renovate în 2018. Toate camerele au DVD player, frigider, fierbător electric şi balcon privat. Baia privată este spațioasă și include articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Clubul Siam Adventure oferă divertisment și facilități moderne alături de o varietate de activități, precum excursii la insule, cu barca și safari. De la intrarea în complex oaspeții sunt întâmpinați de elefantul Elfie și echipa de pădurari. În timpul sejurului, oaspeții mai tineri pot profita de Kid’s world și de camera modernă cu jocuri arcade sau se pot îndrepta spre magazinul cu înghețată și cel de jucării. Biroul de turism de la Clubul Siam Adventure oferă o serie de activități și excursii în afara complexului.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.