Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Khaolak Merlin Resort

   Khao Lak, Thailanda Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Khaolak Merlin este o statiune situata intr-o padure tropicala incantatoare. Fiind o statiune de plaja, oaspetii pot alege sa se relaxeze pe plaja sau in gradinile tropicale.

FACILITATI
Plaja: plaja este in imediata apropiere a hotelului.
Piscine: 4 piscine uimitoare.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: centru spa (tratamente corporale si faciale, masaje), centru de fitness.
Divertisment: teren de tenis, excursii.

RESTAURANT
The Garden ofera mic dejun in stil bufet. Pentru cina sunt disponibile meniu fix si a la carte. Sunt servite mancaruri din bucataria asiatica si internationala. Restaurantul Veranda Beachside este ideal pentru pranzul de familie sau cina romantica. Sunset Hut este cea mai buna locatie pentru a simti briza proaspata a marii. De asemenea, exista 2 baruri - unul la piscina si altul Lobby Lounge, care ofera o varietate mare de bauturi.

CAMERE
Toate unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, balcon, TV prin satelit, telefon, seif, frigider, mini-bar, ceainic electric, uscator de par.

SUPERIOR (37 mp) - capacitate 2+1 persoane;
SUPERIOR FAMILY (74 mp) - capacitate 2+2 persoane;
DELUXE NATURAL (44 mp) - capacitate 2+1 persoane;
DELUXE MODERN (44 mp) - capacitate 2+1 persoane;
DELUXE FAMILY (88 mp) - capacitate 2+2 persoane;
GARDEN POOL ACCESS (39 mp) - capacitate 2 persoane;
DELUXE POOL ACCESS (46 mp) - capacitate 2 persoane;
ONE-BEDROOM POOL VILLA (131 mp) - capacitate 2+1 persoane;
TWO-BEDROOM POOL VILLA (168 mp) - capacitate 4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.