Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROLAND GARROS 2019 - Ibis Paris Vaugirard Porte de Versailles


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Tariful include:
3 nopti cazare in camera dubla
servicii de masa conform ofertei
bilet de avion
taxe de aeroport
bagaj de mana
bilete semifinala masculin 1 Roland Garros (Arena Philippe Chatrier)
TVA, taxe de rezervare

Tariful nu include:
bagaj de cala
Asigurarea medicala (optional)
Transfer aeroport - hotel (optional)
Taxa locala

Bine de stiut: Oferta a fost intocmita la data de 23 MARTIE 2019. De la momentul intocmirii ofertei pana la rezervarea propriu-zisa tariful pachetului poate varia.

Modalitate de plata si rezervare:
plata avans 400 euro (bilet de avion) / 2 pers la rezervare
plata avans 800 euro (bilet la Roland Garros) / 2 pers la rezervare
plata integrala cu 14 zile inainte de inceperea sejurului (exceptie ofertele speciale pentru care se solicita plata integrala la rezervare)
cash sau OP (fara comisioane suplimentare pentru depunerile in conturile Banca Transilvania) euro sau lei (BNR +2%)


Situat în partea de sud a oraşului Paris, la doar 800 m de centrul de convenţii şi expoziţii Porte de Versailles, ibis Paris Convention oferă o recepţie cu program nonstop şi acces gratuit la internet WiFi. Parcul acvatic Aquaboulevard se află la 2 km.

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, dulap, birou şi telefon. Baia privată are uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Zilnic se oferă un mic dejun tip bufet cu preparate dulci şi sărate, precum ouă, salată de fructe, iaurturi şi sucuri. Sunt disponibile, de asemenea, produse de patiserie şi brioșe franţuzeşti proaspete, o băutură caldă, precum şi un fruct ce pot fi luate la pachet. În afara programului normal de mic dejun, oaspeții pot lua și o opțiune mai ușoară, de la ora 04:00. De asemenea, oaspeţii pot savura o gustare de la barul deschis nonstop sau lua masa la unul din restaurantele aflate la câțiva pași. Printre facilităţile suplimentare se numără un depozit de bagaje.

Staţia de metrou Convention, situată la doar 3 minute de mers pe jos, asigură acces direct la Place de la Concorde şi cartierul Montmartre.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.