Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Park Lane Paris


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Park Lane Paris tip boutique de 4 stele se află la 750 de metri de magazinul universal Galeries Lafayette. Unele camere au balcon privat cu vedere la acoperişurile oraşului.

Toate camerele izolate fonic au aer condiționat, TV cu ecran plat, iPhone docking station și minibar. De asemenea, acestea au aparat de cafea espresso și acces gratuit la conexiunea WiFi. Băile private sunt dotate cu articole de toaletă gratuite, halate de baie și uscător de păr. Barul hotelului este deschis nonstop şi serveşte cocktailuri. În fiecare dimineață este servit un mic dejun tip bufet în sala de mic dejun a Hotelului Park Lane Paris sau, la cerere, în camerele oaspeților. Hotelul oferă o recepție deschisă nonstop, un birou de turism, un serviciu de bilete și o sală de fitness. Oaspeții pot beneficia de masaje şi au la dispoziție un salon de coafură.

Staţia de metrou Miromesnil se află la 280 de metri şi oferă acces la bulevardul Champs Elysées.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.