Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Parga Grecia

Despre Parga Grecia

...

Citeste mai mult

Despre Parga Grecia


Distanța București - Parga: 990 km

Parga este un mic oraș de pe coasta Ionică a Greciei, între orașele Igoumenitsa și Preveza, în regiunea Epirus.

Principalele atracții pentru Parga sunt castelul istoric care are vedere la oraș și la plaje. Aproape de centrul orașului se afla plaja Krioneri de unde puteți înota spre Insula Panagia, la vest de oraș este plaja de aur Valtos, la 4 km la vest de oraș este plaja Lichnos cu minunate peisaje marine, golful Agios Giannakis și plaja Sarakiniko cu nisip fin și livezi de măslini.

Din Parga puteți pleca spre Acheron River Springs, situl arheologic al lui Nekromanteio, zona istorică Souli, precum și insulele Paxos-Antipaxos care sunt accesibile cu bărcile mici care pleacă din port.

În ciuda frumuseții sale pitorești, turismul este destul de nou aici, iar numarul turiștilor străini este mic. În consecință, oamenii sunt prietenoși și orașul se simte cu adevarat grecesc.

Majoritatea turiștilor care frecventează Parga sunt greci, deși devine din ce în ce mai popular printre turiștii străini, în special în timpul perioadelor de vacanță (și anume iulie și august).

Cautarea nu a intors nici un rezultat! Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!

Toate ofertele pentru City Break se afiseaza pentru 2 adulti.
Pentru oferte personalizate de tip City Break (1 adult / 3 adulti / 2 adulti + 1 copil) va rugam sa ne contactati.