Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

InterContinental New York Times Square


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel deschis in vara anului 2010, cu o locatie ideala, intre 44th Street si 8th Avenue, in inima Broadway - ului, la mica distanta de Times Square. Servicii excelente, camere moderne, un hotel in care totul este gandit dupa ultimele standarde.

InterContinental New York Times Square este un hotel repartizat pe 36 de etaje şi oferă unităţi de cazare cu ferestre din podea până în tavan, cu vedere la orizontul cartierului Manhattan, râul Hudson şi cartierul teatrelor de pe Broadway.

Fiecare cameră are TV cu ecran plat, birou spaţios, baie de inspiraţie spa cu cabină de duş cu efect de ploaie, aparat de cafea, minibar şi uscător de păr. Intercontinental oferă un centru de fitness deschis nonstop. Situat la etajul 3, cu vedere la 44th Street, centrul este prevăzut cu benzi de alergare şi greutăţi libere. The Stinger Cocktail Bar and Kitchen, lounge-ul proprietăţii, administrat de bucătarul-şef Todd English, asigură preparate culinare însoţite de cocktailuri, vin şi bere. Cocktailurile tipice sunt disponibile în 3 mărimi şi în boluri mari de punch.

InterContinental se află la mai puţin de 40 de metri de o staţie de metrou şi la 325 de metri de Times Square. În plus, în zonă puteţi găsi teatre, destinaţii de cumpărături şi restaurante.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.