Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Greco Philia Luxury Suites & Villas


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9,3 Booking. com

Localizare
Hotelul de lux este situat la cateva minute distanta de plaja Elia, oferind o superba priveliste spre mare. Hotelul este situat in apropierea plajelor Agrari Beach si Kalo Livadi Beach.


Situat pe falezele de deasupra plajei din Elia, hotelul tip boutique Greco Philia oferă unităţi de cazare exclusiviste cu vedere magnifică la Marea Egee, într-un cadru foarte relaxant şi luxos. Oaspeţii se pot relaxa lângă piscina cu apă cristalină şi pot admira vederea minunată la mare.

Barul de la piscină oferă băuturi răcoritoare, iar oaspeţii se pot relaxa lângă piscină. Centrul spa al hotelului asigură tratamente estetice, pachete spa şi terapii integrate, menite să îmbunătăţească starea de bine a oaspeţilor.

Toate suitele pline de stil şi vilele spaţioase ale hotelului tip boutique Greco Philia se bucură de vedere magnifică şi neobstrucţionată la mare şi oferă paturi confortabile, cu saltele şi perne hipoalergenice. De asemenea, unităţile au WiFi gratuit, o zonă de relaxare şi TV cu ecran plat cu CD/DVD player.

Oaspeţii sunt întâmpinaţi cu un coş cu fructe proaspete şi o prăjitură de bun venit. Hotelul oferă în fiecare dimineaţă un mic dejun delicios, disponibil până la prânz.

Bucătarul premiat pregăteşte specialităţi mediteraneene din fructe de mare proaspete şi legume ecologice, iar oaspeţii pot lua cina admirând vederea la mare.


Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.