Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Aphrodite Beach

   Kalafatis, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aphrodite Beach Hotel este amplasat lângă plaja pitorească din Kalafatis, cu steag albastru. Oferă o piscină, un teren de tenis, 3 restaurante și 3 baruri. Facilitățile de wellness includ centru de fitness, saună și 2 căzi cu hidromasaj.

Hotelul Aphrodite Beach Resort are camere elegante cu balcon, majoritatea cu vedere la Marea Egee. Toate au aer condiționat, cutie de valori, TV prin satelit și minifrigider. Sunt disponibile articole de toaletă de lux.

Oaspeții se pot relaxa lângă piscina mare și pot savura un cocteil sau o gustare la barul de la piscină. Barul de pe plajă şi barul de șampanii servesc o varietate de băuturi și cocteiluri. Restaurantul central și restaurantul Thalassa de pe partea cu plaja oferă mâncăruri grecești și mediteraneene într-un cadru elegant, iar pasionaţii de bucătărie gourmet pot savura preparate creative la restaurantul Blue.

Serviciile suplimentare includ baby-sitting, spălătorie și călcătorie, la cerere. Tratamentele de masaj sunt disponibile la cerere. Parcarea este gratuită.

Pe plajă pot fi practicate diferite activități, cum ar fi volei, windsurfing și scufundări. Oraşul animat Mykonos este situat la numai 15 minute de mers cu maşina. La Aphrodite Beach Resort există si un magazin.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.