Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Ornato

   Milano, Italia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ornato 3* este amplasat în cartierul Niguarda din Milano, lângă Parco Nord şi Universitatea Bicocca. Hotelul Ornato 3* are camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi, parcare cu pază şi legături convenabile de tramvai spre centrul oraşului.

Camerele Hotelului Ornato au TV prin satelit, birou şi baie privată. Unele au vedere la curtea interioară liniştită. În fiecare dimineaţă se serveşte un mic dejun tip bufet, care include preparate italiene dulci, iar distribuitoarele automate sunt disponibile nonstop oferind băuturi şi gustări. Personalul Hotelului Ornato este disponibil în orice moment cu recomandări turistice şi de călătorie.

Opera Teatro degli Arcimboldi se află la 10 minute de mers cu maşina, iar Spitalul Niguarda este la 1 km de hotel. Gara Centrală din Milano este la aproximativ 20 de minute de mers cu tramvaiul. Cea mai apropiată gară este Milano Greco Pirelli de lângă universitate, aflată la 2 km de hotel. Proprietatea este situată la 10 km de Centrul de Expoziţii Expo 2015.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.