Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ONATTI Beach Resort - Adults Only, Egipt - Marsa Alam

   Marsa Alam, Egipt


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Cazarea la ONATTI Beach Resort - Adults Only - peste 16 ani - este prevăzută cu TV prin satelit și minibar. Fiecare cameră are zonă de relaxare și baie privată cu uscător de păr.

Construit în stil nubian modern, acest complex de 4 stele de la Marea Roșie se mândrește cu o plajă de 130 de metri și o piscină mare în aer liber. Toate camerele se deschid spre balcoane mobilate. Oaspeții pot folosi WiFi gratuit disponibil în zona holului.

Oaspeții pot alege dintre diferitele mâncăruri servite în restaurantul principal al hotelului. Oaspeții pot savura băuturi la barurile din hol, lângă piscină și pe plajă.

Viața marina din Al Quseir oferă recife de corali bogate cu specii rare de pești și priveliști subacvatice colorate. Programul de divertisment de la Onatti Resort include dans din buric, o noapte nubiană și spectacol de șerpi.

Proprietatea are un debarcader marin cu două scări care vă oferă acces la reciful de corali.

ONATTI Beach Resort este situat la 25 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Marsa Alam și la 90 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Hurghada. De asemenea, este la doar 600 km de Cairo. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Facilitati

Adults Only

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.