Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dolmen Hotel, Qawra Malta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localitate: Qawra - St Paul's Bay

Complexul Dolmen se află pe malul mării în oraşul San Pawl il-Baħar, oferind vedere panoramică la mare, o plajă privată gratuită şi 4 piscine. Centrul spa al proprietății include cadă cu hidromasaj, saună şi sală de fitness.
Toate camerele de la Hotelul Dolmen Resort & Spa sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV prin satelit. Majoritatea oferă balcon sau terasă cu vedere la mare.

Micul dejun este servit în stil bufet și include prăjituri, fructe şi mezeluri. Complexul pune la dispoziție 4 restaurante care servesc o combinaţie eclectică de mâncăruri malteze şi mediteraneene. Opțiunea all-inclusive include mic dejun, prânz, ceai după-amiaza și cină, precum și vinul casei, băuturi răcoritoare și apă minerală nelimitate.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.