Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hipotels Hipocampo Palace Spa, Cala Millor

   Cala Millor, Spania Vezi locatia pe harta

de la
2936  2571 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL HIPOCAMPO PALACE:Hotelul este un complex de lux situat aproape de plaja, pe o suprafata de peste 19.000 mp de gradini tropicale si ofera o gama larga de facilitati pentru a va ajuta sa ramaneti activi sau pentru a va relaxa sub soarele cald din Mallorca. Este ideal pentru clientii pretentiosi ce solicita servicii de cea mai inalta calitate.

Tip masa: Mic dejun, Demipensiune

Localizare HOTEL HIPOCAMPO PALACE: Hotelul este localizat in statiunea Cala Millor, la 150 metri de plaja. Plaja: Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere: Hotel Hipocampo Palace are 203 camere distribuite in doua cladiri. Fiecare are terasa/balcon, baie complet echipata, telefon, aer conditionat, minibar, TV satelit, seif (contra cost), uscator de par, halat de baie, radio, internet wi-fi (gratuit).

Facilitati HOTEL HIPOCAMPO PALACE: Hotelul va pune la dispozitie facilitatile de spa daca sunteti in cautare de mai multa relaxare. Oaspetii se pot relaxa cu o sedinta in sala de gimnastica, in baia turceasca sau in sauna si pot face o baie in piscina interioara sau in cada cu hidromasaj. Oaspetii au la dispozitie 6 terenuri de tenis cu zgura. Copiii se pot distra in piscina sau pe terenul de joaca, precum si in compania echipei de divertisment, pe timpul zilei. Divertismentul continua si noaptea, cu spectacole profesionale frecvente si muzica live saptamanal. Va puteti bucura de soarele mediteranean si de o baie racoritoare in piscina imensa in aer liber. De asemenea, va puteti relaxa pe nisipul fin si alb de pe plaja din Cala Millor, situata in apropiere, inconjurata de pini si aflata la doar 100 de metri de hotel. Hotelul are restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, centru de sanatate si frumusete, loc de joaca pentru copii, parcare.

Alte informatii:Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta.
Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.hipotels.com

Facilitati

Bar
Balcon
Restaurant
Fitness
Lift
Schimb valutar
Jacuzzi
Umbrele de soare
Telefon
Foehn
Animatori
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Aer condiționat
Terasă
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Divertisment de seară
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Mic dejun în cameră
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Teren de tenis - cu plata
Cărucioare
Sală de fitness
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Tv în spațiile comune
Lounge SPA
Saună
Accesibil cu scaunul cu rotile
Tratamente corporale - cu plata
Baie cu aburi
Business centre - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Teren de golf (în afara proprietății) - cu plata
Chiuvetă joasă de baie
Închiriere echipament tenis - cu plata
Tenis de câmp

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.