Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vilamendhoo Island Resort

   Maldive, Maldive Vezi locatia pe harta

de la
3779 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vilamendhoo Island Resort & Spa oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, o piscină în aer liber, un centru de spa și o zonă de plajă privată, iar oaspeții pot lua masa la restaurant.

Fiecare dintre camerele acestui complex este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele camere oferă vedere la mare sau la grădină. Toate camerele includ o baie privată.

Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie cu program nonstop, un serviciu de babysitting, un salon de coafură şi un magazin de suveniruri. De asemenea, la acest complex se poate juca tenis de câmp, tenis de masă şi biliard, iar zona este apreciată de amatorii de snorkelling.

Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir din Malé este situat la 88 km de proprietate.

Facilitati

Transfer cu avionul

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.