Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meeru Island Resort

   Maldive, Maldive Vezi locatia pe harta

de la
3921  3860 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 01.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Meeru Island Resort & Spa este situat pe insula Meerufenfushi și oferă cazare, acces gratuit la internet WiFi și o piscină în aer liber. Complexul are 2 piscine cu apă dulce, amplasate pe plajă și un loc de joacă pentru copii, iar oaspeții pot savura o băutură la bar.

Localizare
Aeroportul Internațional Male se află la 37 km de proprietate.

Facilitati Hotel
Meeru Island Resort & Spa este situat pe insula Meerufenfushi și oferă cazare, acces gratuit la internet WiFi și o piscină în aer liber. Complexul are 2 piscine cu apă dulce, amplasate pe plajă și un loc de joacă pentru copii, iar oaspeții pot savura o băutură la bar.Complexul pune la dispoziție o recepție cu program nonstop, serviciu de babysitting, un centru de afaceri și un magazin de suveniruri.De asemenea, complexul oferă o zonă de plajă privată și un serviciu de închirieri biciclete. Oaspeţii pot desfășura diferite activități, precum golf, snorkelling şi windsurfing.

Facilitati Camere
Se oferă TV cu ecran plat și DVD player, precum și iPod docking station. În cameră există fierbător electric. Toate camerele au baie privată, dotată cu duș.

Facilitati

Transfer cu barca

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.