Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Sterling

   Madrid, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sterling 3* este amplasat convenabil chiar lângă Gran Via și la 200 de metri de stația de metrou Santo Domingo. Hotelul Sterling oferă unități de cazare simple în centrul orașului Madrid.

Toate camerele spațioase au baie privată și aer condiționat. Toate camerele de la Sterling oferă un TV, seif și birou. De asemenea, acestea includ canapea, iar în camere se poate adăuga un pat suplimentar. Sterling are recepție deschisă nonstop și birou de turism care vă poate ajuta cu organizarea sejurului. De asemenea, se oferă serviciul de depozitare a bagajelor. Micul dejun este servit zilnic, iar mâncăruri fără gluten sunt disponibile la cerere.

Puerta del Sol și Palatul Regal sunt la doar 10 minute de mers pe jos de hotel. O gamă largă de magazine, baruri și opțiuni de divertisment, inclusiv teatre și cinematografe, se găsesc pe Gran Via, aproape de hotel.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.