Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Grange Wellington

   Londra, Marea Britanie Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Grange Wellington 4* se află în Vincent Square, într-o zonă liniștită din centrul orașului Londra. Proprietatea oferă WiFi gratuit și este la doar 10 minute de mers pe jos de Victoria Station, cu legături bune de transport către Aeroportul Gatwick și toate zonele orașului Londra.

Toate camerele elegante ale Hotelului Grange Wellington au TV și baie privată, modernă. Oaspeții pot să ia masa la restaurantul hotelului și să se relaxeze la lounge. Hotelul oferă sală de sport, recepție deschisă nonstop, pază, portar și room service. Puncte locale de atracție renumite, cum ar fi Houses of Parliament, Westminster Abbey și St James' Park, sunt la cel mult 15 minute de mers pe jos.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.