Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIP Executive Marques Aparthotel

   Lisabona, Portugalia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

VIP Executive Marques Aparthotel 4* este situat la 5 minute de mers pe jos de piața și stația de metrou Marques de Pombal și oferă terasă pe acoperiș cu piscină și vedere pitorească la Lisabona.

Accesul la WiFi este gratuit. Apartamentele spațioase de la VIP Executive Marques Aparthotel au aer condiționat, canapea, TV cu canale prin satelit și minibar. În băile private există articole de toaletă gratuite. Hotelul oferă camere duble sau twin spațioase și camere single. Toate studiourile și apartamentele au chicinetă utilată. Hotelul are bar și restaurant exclusiv pentru grupuri. Ca alternativă, la 1 minut de mers pe jos se găsesc numeroase restaurante și cafenele.

Celebra Avenida da Liberdade este la 600 de metri de VIP Executive Marques Aparthotel, cartierul animat Bairro Alto este la 2,1 km, iar zona Chiado, cu numeroase magazine și cafenele tradiționale, se află la 2,4 km de VIP Executive Marques Aparthotel. La Aeroportul Portela din Lisabona, situat la 6 km, se poate ajunge ușor cu mijloacele de transport public.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.