Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Residencial Horizonte

   Lisabona, Portugalia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Residencial Horizonte 3* este amplasat în centrul Lisabonei, vizavi de staţia de metrou Parque

Hotelul Residencial Horizonte 3* oferă camere cu aer condiţionat, TV prin satelit. Castelul S. Jorge se află la 3,4 km. Camerele de la Residencial Horizonte sunt decorate în culori calde şi au mobilier din lemn. Toate camerele sunt dotate cu seif, uscător de păr şi baie privată modernă. În fiecare dimineaţă, oaspeţii pot lua un mic dejun tip bufet, cu preparate locale şi internaţionale, în sala de mic dejun a Hotelului Residencial Horizonte. Barul serveşte băuturi răcoritoare şi gustări uşoare. Hotelul Residencial Horizonte pune la dispoziţia oaspeţilor o recepţie cu program non-stop. De asemenea, hotelul oferă facilităţi de spălătorie, precum şi servicii de concierge şi de portar.

Hotelul Residencial Horizonte se află la câţiva paşi de grădinile Eduardo VII şi aproape de zonele comerciale centrale din Lisabona. Staţia de metrou Parque, situată vizavi de hotel, oferă acces la stadionul Benfica, la grădina zoologică şi la Santa Apolonia.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.