Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Florida

   Lisabona, Portugalia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Florida este situat în centrul oraşului Lisabona, la 2 minute de mers pe jos de piaţa şi staţia de metrou Marques de Pombal. Hotelul are un decor unicat şi o tematică retro de cinema în toate camerele şi zonele comune. Oaspeţii pot sta în camere dedicate actorilor Marilyn Monroe, Alfred Hitchcock sau dedicate filmelor clasice, cum ar fi Casablanca. Multe zone ale hotelului sunt decorate cu citate. Fiecare cameră este renovată şi are TV cu ecran plat şi minibar. Sala de luat masa este luminoasă, are pian şi oferă vedere panoramică la piaţa Marques de Pombal. Lângă hotel este restaurantul Great American Disaster, un restaurant cu tematica anilor 1970. Aici, oaspeţii pot savura mâncăruri clasice americane, la un cost suplimentar. După un antrenament în sala de fitness, oaspeţii de la Florida se pot bucura de o băutură în grădina de iarnă sau pot face o plimbare până pe bulevardul Liberdade, unde se află o gamă largă de magazine, cafenele şi restaurante. Parcul Eduardo VII se află la 5 minute de mers pe jos. Cartierul Bairro Alto este principala zonă cu baruri din Lisabona, aflată la doar 7 minute de mers cu maşina. Zonele istorice Chiado şi Rossio se găsesc la 5 minute de mers cu maşina. Aeroportul Internaţional din Lisabona este la 7,2 km de Hotelul Florida.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.