Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dom Pedro Lisboa

   Lisabona, Portugalia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dom Pedro Lisboa Hotel 5* este situat într-un loc central din Lisabona și oferă camere elegante cu vedere la oraş, la fluviul Tajo şi la Castelul São Jorge. Dom Pedro Lisboa pune la dispoziție o gamă completă de facilități de spa, inclusiv piscină interioară.

Camerele sunt spaţioase, decorate în stil clasic și dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar şi WiFi gratuit. Unele suite oferă vedere panoramică la Lisabona. Mai mult, hotelul pune la dispoziţie şi o suită Penthouse luxoasă şi spaţioasă, care are vedere panoramică la Lisabona. Centrul spa Aquae este deschis zilnic şi include piscină interioară, cadă cu hidromasaj, cromoterapie, baie turcească, saună şi sală de fitness cu echipamente cardio.

Oaspeţii au la dispoziţie și 3 săli de tratament unde pot beneficia de o serie de masaje şi terapii. În plus, hotelul găzduieşte restaurantul italienesc gourmet Il Gattopardo, care are o terasă acoperită, unde puteți savura mâncăruri în stil mediteranean alături de o vastă selecţie de vinuri. Bistroul Le Café este deschis pe tot parcursul zilei şi serveşte un meniu à la carte cu preparate internaționale. Bistroul este renumit pentru prânzurile portugheze în stil bufet.

Dom Pedro Lisboa Hotel 5* se află la 10 minute de mers pe jos de magazinele şi boutique-urile de lux de pe bulevardul Avenida da Liberdade din Lisabona. Zona plină de viaţă Docas şi districtul istoric al orașului sunt la aproximativ 10 minute de mers cu mașina. Palatul Dom Pedro este situat vizavi de Amoreiras, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Lisabona. Dom Pedro Lisboa se află la 750 m de cea mai apropiată stație de metrou și la 7 km de Aeroportul Internațional Lisabona.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.