Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sun Hall Beach Hotel Apartments, Larnaca

   Larnaca, Cipru Vezi locatia pe harta

de la
1228  905 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sun Hall Beach Hotel Apartments este amplasat pe plaja Phinikoudes din Larnaca si oferă unităţi de cazare spațioase, în sistem self-catering, cu aer condiționat și menaj zilnic.

Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele. Toate unităţile de cazare sunt aerisite şi luminoase şi includ o chicinetă cu frigider, aragaz şi fierbător electric. Zona de relaxare este decorată în culori pastelate, are podea din gresie şi TV cu ecran plat. Unele tipuri de unităţi de cazare se deschid către un balcon mobilat care oferă vedere la Marea Mediterană.

Sun Hall Beach beneficiază de o locaţie privilegiată, fiind situat la 50 de metri de magazine, baruri şi restaurante şi la 600 de metri de cetatea Larnaca. Aeroportul Internaţional Larnaca se află la aproximativ 10 minute de mers cu maşina. Recepţia are program nonstop şi poate aranja servicii de închiriere auto.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.