Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALM BEACH

   Larnaca, Cipru


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8 - Booking.com Hotelul cu vechime si popularitate in randul vizitatorilor a fost renovat si imbunatatit, oferind servicii si facilitati de 5*. Plaja cu nisip este tivita de palmieri si inconjurata de gradini colorate. Hotelul este recomandat familiilor cu copii si celor care doresc sa exploreze insula. SPA & Welness
Centrul wellness are piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, solarium, sala de masaj si ofera o serie de tratamente corporale si faciale.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: 2 terenuri de tenis cu iluminat nocturn, un teren de squash, tenis de masa, centru wellness, 2 piscine exterioare (una semiolimpica si una stil laguna in compelxul de bungalow-uri), 1 piscina interioara incalzita, slaa de fitness, sporturi nautice pe plaja (contra cost), scuba diving. La 6 km de hotel exista bowling, Go-carting si o herghelie.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina. Exista si supliment pentru pranz. Hotelul are un restaurant bufet, 3 restaurante A la Carte (2 internationale si o taverna traditionala) si 4 baruri (2 in hotel, unul pe plaja si unul in zona bungalow-urilor).

Localizare
Hotelul este situat la numai cativa metri de plaja cu nisip a Golfului Larnaca, intr-o gradina tropicala. Aeroportul este la 14 km, iar centrul orasului Larnaca este la 6 km.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.