Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Lokal

   Larnaca, Cipru Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Găzduit de o clădire din secolul al XIX-lea, Hotelul Lokàl oferă cazare în Larnaca, la doar 300 m de plaja Foinikoudes. Oaspeții pot să se delecteze cu o băutură la barul de pe acoperiș sau să savureze preparate mediteraneene moderne la bistroul Relish.

Fiecare cameră a acestui hotel este dotată cu aer condiționat și Smart TV cu ecran plat. Toate au o baie privată cu articole de toaletă marca Apivita și cabină de duș sau cadă de sine stătătoare și oferă vedere la curte sau la zona înconjurătoare. Pentru un plus de confort, sunt disponibile saltele ortopedice luxoase și o tabletă pentru controlul luminilor și perdelelor. Micul dejun poate fi savurat în cameră ori suită sau în grădina proprietății. Restaurantul Relish servește o gamă largă de mâncăruri mediteraneene. În apropiere se găsesc magazine, taverne și cafenele pe malul mării. Proprietatea are o recepție cu program nonstop și asigură un serviciu de concierge.

Grație amplasării sale centrale, oaspeții vor putea ajunge cu ușurință la punctele de atracție ale orașului. Hotelul Lokàl este situat la 200 m de biserica Sf. Lazăr și la 4 km de aeroportul din Larnaca. Lacul sărat Larnaca se află la mai puțin de 2 km. În apropiere există locuri de parcare, disponibile la un cost suplimentar.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.