Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Island Boutique

   Larnaca, Cipru Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Island Boutique 3* este amplasat chiar pe renumita plajă cu steag albastru Makenzie Beach din Larnaca si este administrat de o familie.

Hotelul Island Boutique 3* are un restaurant şi snack bar si oferă camere cu aer condiţionat şi balcon cu vedere la Marea Mediterană. Toate camerele Hotelului Island Boutique sunt zugrăvite în alb şi includ frigider, cană fierbător, aparat de cafea espresso şi o zonă de relaxare cu TV HD prin satelit. Sunt disponibile halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite.

La plajă sunt oferite şezlonguri şi umbrele de soare gratuite, precum şi prosoape gratuite pentru plajă.

Personalul poate aranja închirierea de biciclete. Aeroportul internaţional Larnaca este la 3 km. Centrul oraşului Larnaca se află la aproximativ 5 minute de mers cu maşina.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.