Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Facilitati


Despre Larnaca Cipru

Despre Larnaca Cipru

Larnaca este un oraș amplasat in partea de sub a Insulei Cipru, al doilea port comercial al insulei și capitala districtului Larnaca. Orașul Larnaca este cunoscut pentru plajele pitorești care includ coloane de palmieri. Mare parte din activitate este centrată în jurul promenadei orașului pe durata festivalurilor majore. ...

Citeste mai mult

Despre Larnaca Cipru


Larnaca este un oraș situat pe costa sudică a Ciprului, cu o populație de 72.000 de locuitori (în anul 2001). Este, de asemenea, al doilea port comercial al insulei și capitala districtului Larnaca. Principalul aeroport din Cipru se află in apropierea orasului Larnaca. Larnaca are o populație de 72.000 locuitori și este al 2-lea port comercial al insulei si un resort turistic important. În nordul orașului este situată rafinăria de ulei, în timp ce în sudul Larnacăi este situat aeroportul internațional.

Orașul Larnaca este cunoscut pentru plajele pitorești care includ coloane de palmieri. Mare parte din activitate este centrată în jurul promenadei orașului pe durata festivalurilor majore. Cel mai important pentru orașul Larnaca este festivalul Kataklysmos, sărbătorit la începutul verii, cu o serie de evenimente culturale. Orașul Larnaca este gazda echipelor de fotbal AEK Larnaca FC și ALKI Larnaca FC. Ambele echipe joacă pe stadionul orașului numit GSZ Stadium sau Zenon Stadium.

De când partea de nord a Ciprului a fost ocupată de Turcia in 1974, cele 2 echipe ale Famagusta, Anorthosis și Nea Salamina, au stadioanele proprii în Larnaca. Larnaca a găzduit finala Campionatului European de Fotbal în 1998 și finala Campionatului de Fotbal European din 1992.
Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 79 hoteluri