Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Design Hotel Levi, Laponia Finlanda Tara lui Mos Craciun

   Laponia, Finlanda


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Design Hotel Levi este amplasat în Levi, la 70 de metri de centrul spa Water World si oferă acces direct la pârtia de schi și piscine interioare și în aer liber, deschise pe tot parcursul anului. Fiecare oaspete al acestei proprietăți de 5 stele poate admira vederea la munte din cameră şi beneficiază de acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită.
Toate camerele de la Design Hotel Levi includ aparat de cafea, zonă de relaxare și baie privată, dotată cu duș și articole de toaletă gratuite. De asemenea, fiecare cameră are balcon francez sau standard.

Restaurantul servește preparate realizate cu ingrediente de sezon şi produse organice. În fiecare zi este servit un mic dejun cu specialități lapone şi finlandeze, precum şi preparate continentale.

În Levi și în împrejurimi, oaspeții se pot bucura de diferite activități, precum schi, sau pot vizita centrul de wellness și spa al proprietății.

Personalul recepție de la Design Hotel Levi oferă asistență oaspeților întotdeauna. Punctul de observație Peak Lapland din Levi se află la 6 km de hotel, iar Aeroportul Kittilä este situat la 13 km. Capela Fecioarei Maria, Levi se află la 500 de metri de proprietate.

Patutul pentru infanti este la cerere si costa aprox 60 EUR/sejur
https://www.designhotellevi.fi/

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.