Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charter Laponia - Hotel Scandic Pohjanhovi

   Laponia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CHARTER LAPONIA - ROVANIEMI
19 - 23 Decembrie | de la 1.899 Euro/adult, 1.199 Euro/copil
23 - 27 Decembrie | de la 2.499 Euro/adult, 1.475 Euro/copil

ACTIVITATI SI EXPERIENTE INCLUSE:
20 Dec|Snow Fun Adventure: snowmobile, ATV-uri, hochei si golf pe gheata, sanius, schi
24 Dec|Excursie la Ascunzatoarea lui Mos Craciun din padure, taierea si impodobirea bradului de Craciun, Plimbare cu sania trasa de reni
Vizitarea parcului tematic Santa Park
Participarea la cursurile scolii de Elfi
Intalnire cu Mos Craciun la biroul acestuia din Santa Claus Village
Ceremonia traversarii Cercului Arctic
Pasaport special pentru copii
Diploma de traversare a Cercului Arctic
Scrisoare personalizata pentru fiecare copil din partea lui Mos Craciun

PROGRAM:

ZIUA 1 | BUCURESTI - ROVANIEMI, LAPONIA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu ajutoarele lui Mos Craciun la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul charter special cu destinatia Rovaniemi - Laponia, operat de compania HiSky! Decolare la ora 06:00 si dupa aproximativ patru ore de zbor, vom ajunge in indepartatele tinuturi de la Cercul Arctic. La sosirea pe aeroportul din Rovaniemi, vom fi asteptati de trimisii speciali ai lui Mos Craciun; acestia ne vor conduce intr-un loc special pentru preluarea hainelor termale, care ne vor ajuta sa ne incalzim pe parcursul sederii noastre in Laponia. Transfer la hotel pentru depozitarea bagajelor.

Timp liber la dispozitie cu posibilitatea de a opta pentru o excursie optionala:

EXCURSIE OPTIONALA - SAFARI CU RENI
Tarif: 161 Euro/adult, 121 Euro/copil 4-14 ani
Durata: 2h30min
Ne vom imbarca in autocar pentru un scurt transfer la o ferma de reni unde vom experimenta o plimbare traditionala cu sania trasa de reni, ocazie cu care vom afla totul despre renii laponi si pastorii lor. Acest mod traditional de a te deplasa prin padurile inzapezite este o experienta unica! La caldura unui foc de tabara vom savura o bautura calda din fructe de padure si carnati la gratar, timp in care gazdele ne vor impartasi povestile fascinante despre reni.

Servirea cinei la hotel.
Cazare la hotelul ales in Rovaniemi.

ZIUA 2 | SNOW FUN ADVENTURE (pt.plecarea 19.12) respectiv EXCURSIE LA ASCUNZATOAREA LUI MOS CRACIUN (pt.plecarea 23.12)
Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina
Excursie inclusa: SNOW FUN ADVENTURE respectiv EXCURSIE LA ASCUNZATOAREA LUI MOS CRACIUN

Pentru plecarea 19.12:
Astazi va propunem o minunata distractie in zapada pentru intreaga familie cu multe activitati incluse, deopotriva pentru cei mici si cei mari ! Dupa un scurt transfer cu autocarul la locul special din padure unde este amenajat SNOWFUN-ul, vom avea timp suficient la dispozitie pentru a experimenta fiecare activitate specifica Laponiei de practicat in zapada: mini snowmobile pentru copii, scurt snowmobil safari pentru adulti, ATV-uri pentru toata lumea ! De asemenea, sunt disponibile o multime de alte activitati precum: partie de sanius, golf pe gheata, incaltari speciale de mers pe zapada, schiuri pentru cross-country skiing. Veti avea, de asemenea, sansa de a forma echipe si a participa la un joc de hochei pe zapada! Pe tot parcursul distractiei sunt servite bauturi calde langa focurile de tabara, iar la ora pranzului se serveste o supa calda si carnati prajiti pe gratar. Intr-un cort mare Kota Tepee veti putea sa va incalziti la nevoie. Distractia este garantata! Intoarcere la hotel.

Timp liber la dispozitie cu posibilitatea de a opta pentru o excursie optionala:

EXCURSIE OPTIONALA - HUSKY EXPERIENCE (3KM)
Tarif: 158 Euro/adult, 118 Euro/copil 4-14 ani
Durata: 1h45min
Ne imbarcam in autocar pentru un scurt transfer la canisa de husky unde vom fi intampinati de proprietari dar si de galagiosii caini husky care abia asteapta sa alerge. Plimbarea cu sania trasa de husky este o experienta memorabila pentru intreaga familie, un safari aventuros prin salbaticia lapona, o calatorie distractiva pentru ca husky sunt foarte prietenosi si iubesc alergatul. Safariul dureaza aproximativ 20 de minute pe o distanta de 3km. La intoarcere, ne vom incalzi cu o ceasca de suc fierbinte, timp in care vom asculta povesti despre viata de zi cu zi a acestor minunate creaturi. Intoarcere cu autocarul la hotel.

EXCURSIE OPTIONALA - FAMILY SNOWMOBILE SAFARI
Tarif: 108 Euro/adult, 81 Euro/copil 4-14 ani
Durata: 2h
In cadrul acestei activitati veti descoperiti peisajele inzapezite din Laponia precum si distractia pe care ti-o confera snowmobilul, principalul mijloc de deplasare in inima naturii. In timpul acestui safari distractiv, vei invata cum sa conduci snowmobilul de-a lungul vaii unui rau inghetat si prin padurile acoperite de zapada. Bucurati-va de privelistile frumoase din varfurile dealurilor, timp in care savurati o batura calda.

Pentru plecarea 23.12:
Astazi vom descoperi locul secret al lui Mos Craciun din padure si ne vom alatura ajutoarelor lui la marea distractie de dinainte de Craciun! Ascunzatoarea lui Mos Craciun este unul dintre cele mai bine pastrate secrete din Laponia, iar tu esti invitat sa descoperi acest loc magic! Odata ajunsi in padure, vom urma un traseu serpuitor, de-a lungul caruia veti fi ghidati de spiridusi si animale din padure. Pe alocuri vom gasi si cadouri ratacite din sania lui Mos Craciun, care a decolat deja in calatoria lui in jurul lumii. Inainte de sarbatori, Mosul are nevoie de tot ajutorul pe care il poate primi, asa ca alatura-te ajutoarelor lui Mos Craciun si hraneste pasarile din padure, cautati impreuna un brad pe care sa-l impodobiti, luati parte la ceremonia traversarii Cercului Polar si bucurati-va de o plimbare cu sania trasa de reni, la finalul careia vei primi un permis international de conducere a saniei trasa de reni ! Asa cum va spuneam, Mos Craciun este deja plecat sa duca cadouri celor mici, insa a lasat pentru fiecare dintre voi o scrisoare personalizata in casuta lui din padure, pe care o vei primi din partea spiridusilor. Dupa o zi plina de activitati, la cabana din padure mesele sunt pregatite pentru o delicioasa gustare de pranz, paella de pui si poridge, insotite de bauturi calde. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie.

Participare la ceremonia impodobirii bradului de Craciun si la activitatile din seara de ajun care sunt organizate la fiecare hotel in parte.

SEARA MAGICA DE CRACIUN, CINA SI INTALNIREA CU MOS CRACIUN
In aceasta seara speciala din Ajunul Craciunului, fiecare hotel serveste o cina traditionala de Craciun.
SURPRIZA SERII! MOS CRACIUN in persoana va face o vizita si va aduce un cadou simbolic pentru fiecare copil!


ZIUA 3 | SANTA PARK SI SANTA CLAUS VILLAGE
Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina
Excursie inclusa: Santa Park si Santa Claus Village

Servirea micului dejun bufet.
Excursie la parcul tematic Santa Park si Satul lui Mos Craciun cu pranz inclus.
Sub Cercul Arctic, adanc sub pamant, se afla caverna secreta a lui Mos Craciun! Va uram un calduros bun venit si va invitam sa va alaturati Elfilor nostri veseli intr-o calatorie de neuitat la Santa Park, celebrul parc de distractii din Rovaniemi, votat cea mai buna destinatie de Craciun din lume. Numeroase atractii te asteapta aici! Urca-te in Trenul Magic si calatoreste prin lumi incantatoare, participa la cursurile scolii de Elfi si vei castiga propria ta diploma la Scoala Elfilor, traverseaza Cercul Arctic in subteran si aventureaza-te in taramul rece al Printesei de Gheata, iar in Galeria de Gheata vei simti la propriu cum iti ingheata respiratia. Nu rata Spectacolul Spiridusilor pe scena principala, trimite felicitari de Craciun celor dragi de la oficiul postal plin de viata, decoreaza prajituri in bucataria confortabila a doamnei Craciun si sopteste cele mai dragi urari lui Mos Craciun insusi! Nu uitati sa faceti cumparaturi in magazinele de suveniruri. Ne imbarcam in autocar si transfer la resturant pentru servirea pranzului.
Suntem in Santa Claus Village - Satul lui Mos Craciun, locul unde Mos Craciun isi petrece timpul pe tot parcursul anului, avand grija de misiunea lui in viata: de a spori bunatatea si bunastarea copiilor si adultilor, precum si pentru a raspandi mesajul de dragoste, bunavointa si Spiritul Craciunului peste tot in lume. Fara doar si poate, punctul culminant este vizitarea biroului lui Mos Craciun, prilej de a va intalni si de a sta de vorba personal cu Mos Craciun. La sfarsitul intrevederii, veti avea ocazia de a face o fotografie cu Mos Craciun si intreaga dvs. familie (este inclusa rezervare VIP la ora fixa). Numeroase alte atractii va asteapta in Satul lui Mos Craciun: traversarea Cercului Arctic, vizitarea Oficiului Postal al lui Mos Craciun, de unde puteti expedia carti postale catre cei dragi, fiecare scrisorica avand aplicat un timbru special cu insemnele lui Mos Craciun. Numeroase magazine va asteapta aici pentru a va procura suveniruri. Transfer la hotel.

EXCURSIE OPTIONALA - SNOWMOBILE SAFARI AURORA BOREALA
Tarif: 159 Euro/adult, 119 Euro/copil 4-14 ani
Bucurati-va de magia noptii arctice intr-un safari de vis pe snowmobiul prin padurea acoperita de zapada si pe raul inghetat. Daca cerul este senin veti putea admira luna, stelele si cu putin noroc chiar Aurora Boreala. La caldura focului de tabara vom savura o gustare si bauturi calde, ocazie cu care ghidul local ne va povesti mai multe despre Laponia si Aurora Boreala.

Servirea cinei la hotel. Cazare la hotelul ales in Rovaniemi.

ZIUA 4 | EXCURSII OPTIONALE
Mese incluse: Mic dejun si cina.

Timp liber la dispozitie in Rovaniemi, cu posibilitatea de a participa la excursiile optionale din aceasta zi.
Servirea cinei la hotel.
Cazare la hotelul ales in Rovaniemi.

EXCURSIE OPTIONALA - HUSKY EXPERIENCE (3KM)
Tarif: 158 Euro/adult, 118 Euro/copil 4-14 ani
Durata: 1h45min
Ne imbarcam in autocar pentru un scurt transfer la canisa de husky unde vom fi intampinati de proprietari dar si de galagiosii caini husky care abia asteapta sa alerge. Plimbarea cu sania trasa de husky este o experienta memorabila pentru intreaga familie, un safari aventuros prin salbaticia lapona, o calatorie distractiva pentru ca husky sunt foarte prietenosi si iubesc alergatul. Safariul dureaza aproximativ 20 de minute pe o distanta de 3km. La intoarcere, ne vom incalzi cu o ceasca de suc fierbinte, timp in care vom asculta povesti despre viata de zi cu zi a acestor minunate creaturi. Intoarcere cu autocarul la hotel.

EXCURSIE OPTIONALA - GRADINA ZOOLOGICA RANUA WILDLIFE PARK
Tarif: 134 Euro/adult, 100 Euro/copil 4-14 ani
Durata: 4h30min
In aceasta excursie vom avea ocazia sa vedem animalele arctice, inclusiv ursii polari, intr-un cadru salbatic autentic. La Ranua Wildlife Park traiesc specii din zona arctica pe cale de disparitie precum ursul polar, vulpea arctica, bufnita de zapada si boul mosc, foarte amenintat de schimbarile climatice. Gazdele va vor povesti cum sunt protejate aceste specii, cum sunt ingrijite, hranite si apoi eliberate inapoi in natura. Desi Ranua Wildlife Park este o gradina zoologica, este angajata si in acest proces de protejare a speciilor pe cale de dispartie si incurajeaza oamenii sa faca parte din programele de protectie. Include: transport cu autocarul, vizitarea gradinii zoologice, gustare de pranz

AVENTURA IN CAUTAREA AUROREI BOREALE
Tarif: 128 Euro/adult, 96 Euro/copil 4-14 ani
Durata: 4h (21:00-01:00)
Ne vom imbarca in masina pentru un transfer pana la cel mai bun loc unde putem avea sansa sa vedem Aurora Boreala. Vom traversa salbaticia padurilor din Laponia catre raul inghetat prin natura adormita, catre cel mai bun loc de unde putem admira bolta stelara a nordului. Vom face un foc de tabara in mijlocul naturii si vom frige carnati sorbind dintr-o bautura calda. Dar, aveti rabdare, deoarece aurorei boreale ii place sa se joace de-a v-ati ascunselea. Nu stii niciodata cand ar putea aparea! In continuare, excursia din aceasta noapte ne poarta catre o casa veche Poro-Pekan Pirtti pe care o vom vizita. Gazdele primitoare ale casei ne vor face o adevarata incursiune in istoria si trecutul Laponiei. Aceasta evadare relaxanta in natura, va va satisface toate simturile! Transfer pana in salbaticie si inapoi cu masina (50 km dus).


ZIUA 5 | ROVANIEMI - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Rovaniemi pentru imbarcarea pe cursa charter speciala cu destinatia Bucuresti, operata de HiSky. Decolare la ora 11:25 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 15:40. Sfarsitul pachetului de servicii.

SERVICII INCLUSE :
Bilet de avion Bucuresti - Rovaniemi - Bucuresti, zbor charter direct operat de compania HI SKY
Taxele charter: taxele de catering, taxele de degivrare, taxele de aeroport si taxele de combustibil (pot suferi modificari)
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Rovaniemi conform optiunii dvs.
4 cine la restaurantul hotelului ( din care 2 cine festive de Craciun in data de 24 si 25 decembrie)
2 pranzuri in timpul activitatilor zilnice, astfel:
Pranz la SnowFun (20 decembrie) respectiv la Ascunzatoarea lui Mos Craciun (24 decembrie)
Pranz la restaurant in Satul lui Mos Craciun
3 Excursii si activitati, astfel:
20 decembrie - Snow Fun cu urmatoarele activitati incluse: minisnowmobile pentru copii, snowmobile safari pentru adulti, atv-uri, saniute, snowshoes, golf pe gheata, hochei pe gheata, cross country ski (pentru plecarea 19.12)
respectiv
24 decembrie - Excursie la ascunzatoarea lui Mos Craciun cu urmatoarele activitati incluse: taierea si impodobirea bradului de Craciun, ceremonia traversarii Cercului Polar, plimbare cu sania trasa de reni, scrisoare personalizate din partea lui Mos Craciun (pt. plecarea 23.12)
Excursie la parcul tematic Santa Park cu urmatoarele activitati incluse: trenul magic, cursurile scolii de elfi, traversarea Cercului Arctic, Galeria de Gheata, spectacolul Scolii de Elfi si altele
Santa Claus Village, intalnire cu Mos Craciun,rezervare VIP Santa Claus Village
Sosirea lui Mos Craciun in seara de Ajun la hotel si cadou din partea Mosului pentru fiecare copil (24 decembrie)
Pasaport special pentru copii
Diploma de traversare a Cercului Arctic
Scrisoare personalizata pentru fiecare copil din partea lui Mos Craciun
Hainele termale pe durata sederii: combinezon pentru safari, bocanci speciali, sosete, fular, cagula, manusi, caciula de lana, casca de protectie
Transport cu autocar local pentru toate activitatile din program
Transfer Aeroport Rovaniemi - Hotel - Aeroport Rovaniemi
Ghizi romani insotitori


NU SUNT INCLUSE:
Asigurarea storno si medicala de calatorie cu protectie COVID (recomandata)
Excursiile optionale


EXCURSII OPTIONALE:
Safari cu Reni: 161 Euro / adult, 121 Euro / copil 4-14 ani
Family Snowmobile safari: 108 Euro/adult, 81 Euro/copil 4-14 ani
Snowmobile Safari Aurora Boreala: 159 Euro/adult, 119 Euro/copil 4-14 ani
Husky Experience (3km): 158 Euro/adult, 118 Euro/copil 4-14 ani
Gradina Zoologica Ranua Wildlife Park, 134 Euro/adult, 100 Euro/copil 4-14 ani
Aventura in cautarea Aurorei Boreale, 128 Euro/adult, 96 Euro/copil 4-14 ani


Informatii generale referitoare la excursiile optionale si safari cu snowmobilele:
Excursiile optionale au plecare garantata si nu este necesar un numar minim de participanti.
Tarifele de copii se aplica pentru varstele cuprinse intre 4 si 14 ani. Copiii cu varsta de 3 ani si mai mici pot participa la safari gratuit, dar va rugam sa retineti ca nu toate safariurile sunt potrivit pentru copii mici. Copiii sub 2 ani nu sunt potriviti sa participe la activitatile cu snowmobilul si la safari cu husky. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza participarea copiilor mici din motive de siguranta (de exemplu, conditii meteorologice solicitante sau trasee).
Snowmobile: tariful de copil da dreptul acestora la un loc intr-o sanie trasa de un snowmobil condus de ghid de safari. Copii cu inaltimea peste 140 cm au voie sa stea pe snowmobil in spatele unui adult, insa cu plata pretului de adult.
Activitatile cu incaltarile speciale de zapada si schi pot fi solicitante din punct de vedere fizic si, prin urmare, nu sunt potrivite pentru copiii sub 12 ani, cu exceptia cazului in care programul este conceput special pentru copii.
Toate safariurile cu snowmobilul includ hainele termale, servicii de ghid in limba engleza, iar fiecare snowmobil este impartit de doi adulti care fac cu schimbul la condus. Sunt incluse, de asemenea, taxele de combustibil, asigurarea (raspundere personala maxima este de 980 ), intretinere si TVA. Persoana care conduce snowmobilul trebuie sa aiba cel putin 18 ani si sa detina un permis de conducere valabil in Finlanda. Nota: raspunderea proprie poate fi redusa la 150 EUR prin plata unui supliment de derogare de 50 EUR (safari de 1-4 ore) respectiv 85 Euro (safari > 4 ore) per sofer de snowmobil.
Aurora Boreala, luminile nordului sunt fenomene naturale cauzate de vantul solar si nu pot fi garantate sau predictibile.
Safariurile cu snowmobilul pot fi modificate din cauza conditiilor meteo. In acest caz, organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica ruta si durata excursiilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe un safari daca un participant este vazut ca un pericol potential pentru el/ea sau pentru altii, sau are o sanatate precara. Safariurile preplatite nu vor fi rambursate.
Raspunderea personala maxima a persoanei care conduce snowmobilul pentru daunele produse vehiculului este de 980 Euro/persoana/snowmobil/ caz de accident.

INFORMATII UTILE
Documente de calatorie:
Cartea de identitate sau Pasaportul romanesc in curs de valabilitate pana la data terminarii calatoriei

Documente de calatorie pentru minori:
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
Atentie! Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.

Cazarea si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble/twin cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar poate fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Organizatorul poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.


Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.