Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Deevana Plaza Krabi-Aonang

   Krabi

de la
2612  2481 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.10.2024 - 02.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Deevana Plaza Krabi Aonang se afla la o mica distanta de mers pe jos fata de plajele din Aonang si Noppharat Thara. Pentru a ajunge la acest hotel, turistii vor trebuii sa parcurga 30 de minute cu masina de la Aeroportul International din Krabi, 20 de minute de orasul Krabi si 2 ore cu masina de la Aeroportul International din Phuket.




Facilitati hotel:nbsp; Deevana Plaza Krabi Aonang ofera turistilor camere de cazare pline de stil gazduite de cladiri contemporane, 3 piscine in aer liber, un bar-restaurant, o piscina pentru copii, wifi gratuit, sala de fitness dotata cu aparatura moderna dar si un centru spa si welness. Hotelul se mandreste cu restaurantul Kingfisher ce serveste preparate tailandeze autentice dar si specialitati internationale.




Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu un minibar, seif, telefon, aer conditionat, uscator de par, fier de calcat, frigider, fier de calcat, DVD player, baie complet utilata, TV cu ecran plat si canale prin cablu, pardoseala de gresie/marmura, fierbator electric.


Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.