Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riva Del Sole Hotel, Forio - Ischia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Riva Del Sole 2* - Forio dIschia, Insula Ischia, Italia
Esteun hotel terasat situat pe malul marii, cu vederi superbe si cu multeoportunitati pentru distractii. Atmosfera calda si prietenoasa face ca acesthotel sa fie alegerea perfecta atat pentru tinerii dornici de distractii dar sipentru familii dornice de relaxare.
Prezentare oficiala:nbsp;http://riva-del-sole.ischia.hotels-ischia.net/de/

Localizare: Estesituat in districtul Forio la doar 2.1km Epomeo in Sella, la 3.9km de NegomboThermae si la 8km de centrul comercial al Ischiei iar Aeroportul Napoli este la50 minute disctanta(cu masina). La doar cateva minute de hotel se afla Chiesa di SanLeonardo Abate, Becco dellAquila, Giardini Ravino si Chiesa del Soccorso.
Hotelulare un nightclub iar in proximitate se afla restaurante, cafenele si baruri.

Hotelul se afla la 250m distanta de cea mai apropiata plaja, Spiaggia Cava DellIsola.

Facilitati hotel: Hotelulare piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, restaurant, bar, centruspa, terasa la soare cu sezlonguri, conexiune gratuita Wi-Fi pe toataproprietatea si parcare gratuita.
Deasemenea mai are: receptie deschisa non stop, casa de valori.
Serviciicontra cost: curatatorie, babysitting si transfer de la si spre aeroport.

Facilitati camere: aerconditionat, ceas cu alarma, balcon sau terasa, televizor LCD. Baile suntdotate cu cabina de dus si uscator par.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.



Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.