Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STEIGENBERGER AQUA MAGIC

   Hurghada


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

VIP Club Card - Verificati lista actualizata a beneficiilor incluse in acest program pe link-ul de mai jos: https://www.cocktailholidays.ro/vip-club/vip-club-beneficii/ Fabulos! 8,9 pe Booking.com Recomandat familiilor! Dispune de plaja privata, aquapark, club pentru copii, club pentru adolescenti, loc de joaca, meniuri speciale pentru copii, servicii de calitate, hotel de lant.

Localizare:

Hotelul este situat in statiunea Hurghada la 6 km de Aeroportul International din Hurghada. Plaja privata cu nisip fin se afla la 6 minute distanta de mers pe jos (se trece pe proprietatea hotelului vecin, Steigenberger Al Dau).

Facilitati hotel:

Hotel Steigenberger Aqua Magic are 394 de camere si facilitati pentru toate categoriile de turisti. In cadrul hotelului internetul wireless este contra cost. Aqua park- ul are un total de 7 piscine din care 2 sunt pentru copii si 6 tobogane. Iubitorii de sporturi de apa au posibilitatea de a practica numeroase sporturi de acvatice, contra cost. Hotelul are si facilitati pentru organizarea conferintelor.

Facilitati camere:

In cadrul hotelului exista mai multe tipuri de camere:
Camerele standard au o suprafata de 24 mp si ofera vedere la gradina, au balcon frantuzesc si pot avea fie un pat matrimonial, fie paturi twin.
Camerele superioare au 34mp si vedere la piscina sau la gradina si dispun de balcon sau terasa, pat matrimonial sau paturi twin.
Camerele deluxe sunt mobilate modern, au 45 mp, balcon, vedere fie la piscina, fie la mare sau la zona de promenada.
Ca si facilitati, atat camera standard, cat si cea superioara si cea deluxe, ofera aer conditionat ce poate fi reglat individual, minibar, facilitati pentru prepararea cafelei si ceaiului, telefon, TV satelit, seif iar baile sunt dotate cu cada sau dus.
Camerele family suite sunt ideale pentru familiile cu copii au o suprafata de 55mp, balcon, vedere la mare sau la zona de promenada, avand in componenta dormitor si spatiu separat de dormit pentru copii
Camerele family junior suite au doua incaperi separate dormitor cu pat matrimonial si living room cu doua canapele, cu o suprafata de 68mp, balcon, vedere la gradina si la zona de promenada.
Suita Aqua este cea mai eleganta si luxoasa camera a hotelului avand 70 mp, dormitor cu pat matrimonial si living room cu doua canapele.
Camerele speciale pentru luna de miere au 45 mp si pat matrimonial.
In cadrul hotelului exista si camere economice, cu o suprafata de 24mp, situate la parter.

Sport si divertisment:

In cadrul centrului de sporturi acvatice, Ilios Dive Center & Aqua Center,  turistii pot practica scufundari, windsurfing, wakeboarding, schi nautic, plimbari cu banana pe mare, contra cost.

Drinks & Food:

In cadrul hotelului sunt 5 restaurante, cu specific diferit. Restaurantul Magic Flavors ofera mesele principale in regim bufet si este restaurantul principal al hotelului. Celelalte restaurante ale hotelului solicita rezervare prealabila si implica anumite costuri conform planului de masa rezervat. Restaurantul Magic Kids ofera preparate speciale pentru cei mici si este deschis pentru pranz si cina. Restaurantul Palappa functioneaza pentru cele trei mese principale ale zilei, cu mentiunea ca pentru cina specificul preparatelor este italian. Magic Blue Restaurant & Bar se afla imediat langa plaja si ofera doar intre orele pranzului. Magic Sky Restaurant & Bar serveste preparate culinare doar in perioada cinei,  cu specific international. Acesta este situat pe terasa de pe acoperisul hotelului. In plus exista patru baruri si un bar de noapte cu DJ si spatiu pentru dans.

Facilitati copii:

Hotelul ofera celor mici 2 piscine pentru cei mici, un restaurant  cu preparate specifice varstei lor. In cadrul Aqua Park-ului exista o barcuta tematica cu tobogane care functioneaza cu orar fix.

Spa & Welness:

In cazul hotelului se afla un centru SPA, cu sauna, hammam, baie turceasca si o sala de fitness. Sunt disponibile in cadrul centrului SPA, mai multe tipuri de tratamente, masaje si reflexoterapie. Persoanele care doresc, pot utiliza si pista de alergare din cadrul hotelului Steigenberger Al Dau.

Detalii viza:

-pentru sejur in Hurghada, viza este obligatorie si poate fi achizitionata la sosire, direct pe aeroportul din Hurghada
-Pasapoarte normale de calatorie – valabilitate minim 6 luni de la data de iesire din Egipt si min. ½ pagina goala, spatiu necasar vizei
-Cost viza: 25 USD / persoana, indiferent de varsta
-Pasapoarte diplomatice / de serviciu – turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal, de la Ambasada din Bucuresti
-cetateni straini – trebuie sa intrebe personal la Ambasada din Bucuresti care sunt procedurile personalizate pentru fiecare nationalitate. Oferim suport pentru detalii.
Date actualizate despre documentele necesare pot fi citite pe www.politiadefrontiera.ro.
Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta ca turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.