Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM MAGAWISH SUITES & VILLAS

   Hurghada


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Exceptional 9.9 Booking.com Situat pe malul marii, in Hurghada, la 1,2 km de plaja El Sawaki, hotelul ofera diverse facilitati, precum un restaurant, 30 piscine si un bar. Acest hotel de 5 stele pune la dispozitie o zona de plaja privata si camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi si baie privata. De asemenea, hotelul are un hammam, program de divertisment de seara si recepție cu program nonstop. La Cina Festiva de Revelion, copiii sub 7 ani vor beneficia de petrecere speciala la Rixy Club ( nu sunt admisi in zona pentru adulti) ** Pentru sejururile efectuate in perioada 23.11.2022 - 23.03.2023 (exceptie 28.12.2022 - 08.01.2023), primii 2 copii 02-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu 2 adulti.

Localizare:

Situat in zona Hurghada, la 7km de aeroport, la 10 km distanta de Senzo Mall  si la 12 km de zona pietonala a portului nou din orasul Hurghada.

Facilitati hotel:

Free wi-fi, centru Wellness Spa, parcare gratuita, 30 piscine, club de surf si diving, 7 baruri, 5 restaurante a la carte.

Facilitati camere:

Suite: Pat king-size sau pat twin, mini bar, espressor, ceai sfacilitati pentru prepararea de cafea, halate de baie si papuci, TV LCD de 43 inch cu canale internationale, WI-FI gratuit, telefon cu linie directa, telefon in WC, uscator de par, dus, toaleta, aer conditionat, seif, mocheta si gresie, balcon sau terasa. 

Superior Suite: 1 + 1, dormitor king-size si camera de zi, mini bar, espresso aparat, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, halate de baie si papuci, 43 ” Televizor LCD in living si dormitor cu canale internationale, gratuit WI-FI, telefon cu linie directa, telefon în WC, uscator de par, dus, toaleta, aer conditionat, seif, pardoseala cu covor si gresie, balcon. 

Executive Family Suite: 2 + 1, zona de living spatioasa, dormitor cu pat king-size si dormitor cu pat twin, mini bar, aparat espressofacilitati pentru prepararea de ceai si cafea, chicineta, halate de baie si papuci, TV LCD de 43 inch în living sin 2 dormitoare cu canale internationaleWi-Fi gratuit, telefon cu linie directa, telefon in WC, uscator de par, dus, toaleta, aer conditionat, seif, covor și gresie, balcon. 

Lagoon Deluxe Suite: 1 + 1, zona de living spatioasa, cu masa si un dormitor cu dimensiune King pat sau pat twin, 2 mini - baruri, espressor, ceai si cafea facilitati, halate de baie si papuci, TV LCD de 55” in living, TV LCD de 49” in dormitor cu canale internationale, WI-FI gratuit, telefon cu linie directa, telefon in WC, uscator de par, dus, toaleta, aer conditionat, seif, covor & podea cu gresie, perdele controlate de la distanta, balcon. 

Lagoon Swim Up Suite: 1 + 1, zona de living spatioasa cu masa si un dormitor cu pat king size, 2 mini baruri, espressor, ceai si cafea facilitati, halate de baie si papuci, TV LCD de 55 ”în living, TV LCD de 49” în dormitor cu canale internationale, WI-FI gratuit, telefon cu linie directa, telefon în WC, uscator de par, dus, toaleta, aer conditionat, seif, perdele controlate prin telecomanda, covor sfaianta, acces direct de la terasa la piscina comuna. 

Pool Villa: 1 + 1, zonă de living spațioasă cu masă și un dormitor cu pat king size, 2 mini baruri (apă, băuturi răcoritoare, bere, sticlă de vin și chipsurirefill zilnic gratuit), espressor, ceai și cafea, halate de baie și papuci, TV LCD de 55 ”în living, TV LCD de 49” în dormitor cu canale internaționale, WI-FI gratuit, telefon cu linie directa, telefon în WC, uscator de par, dus, toaleta, aer conditionat, seif, perdele controlate prin telecomanda, covor sfaianta, acces direct de la terasa la piscina comuna. 

Executive Pool Villa: 3 + 1, Vila de lux si complet mobilata, cu 1 dormitor cu pat king-size, 1 dormitor cu paturi twin si 1 dormitor cu pat de o persoana, 3 bai cu unitati de dus separate, living spatios, sufragerie, 4 mini baruri (reumplute zilnic gratuit), ceai si cafea, aparat espresso, halate de baie și papuci, copii halat de baie si papuci, TV LCD de 55 ”în living și TV LCD de 43” în fiecare dormitor cu canale internationale, WI-FI gratuit, apel direct telefon, uscator de par, aer condiționat, seif, telecomanda perdele, podea de marmura, terasa mare. 

Royal Villa: 4 + 1, vila de lux si complet mobilata, cu 2 dormitoare cu pat king-size si 2 paturi twin, 1 camera majordom, living spatios, 4 bai cu o unitati de dus separate, 1 toaleta pentru oaspeti, chicineta complet utilata si frigider cu zona de luat masa si camera pentru servitori, 4 mini-baruri (reumplute zilnic), aparat espresso, halate de baie si papuci, halat de baie si papuci pentru copii, ecran LCD de 65 ” living si 55 ”în dormitorul principal si 43” în 3 dormitoare cu canale internationaleWiFi gratuit, telefon cu linie directauscator de par, surround sistem home theater, aer condiționat, seif, perdele controlate de la distanta, terasa mare, servicii majordom privat. Vila are gradina privata cu piscina si cabana privata pe plaja. 

 

Sport si divertisment:

Jocuri de piscina, Aqua aerobic, Yoga & Pilates, Boccia, Tenis de masa, terenuri de Tenis, centru de Fitness, volley de plaja, spectacole de dans profesionist, Darts, Mini Football, jocuri pe calculator, Billiard, Zumba, Air hockey, Step aerobic.

Drinks and food:

Restaurant principal, diverse bucatarii ale restaurantelor A'la Carte, baruri, sucuri de fructe proaspat stoarse la micul dejun, Patiserie Tea Time la Lobby Chocolate / Pastry Shop, bauturi racoritoare si alcoolice la toate mesele, servicii mancare si bauturi 24h, Coltul cu Inghetata

Facilitati copii:

Baby Room: jucarii speciale pentru bebelusi

Rixy Club Activities: Learning & Craft Room, Camera de Jocuri, Handcraft courses, sala de Fitness, camera pentru dorming

Rixy Club Outdoor Activities (playground): Competitii, Jocuri Olimpice, kids chef, Pirate's, oriental, hero's, Zoo days, Ghost Hunt, fotbal

SPA & Wellness:

Gratis: Baie Turceasca, Gym, Camera cu Aburi, Sauna, Jaccuzi, Camera de Relaxare, Vitamin Bar & Sucuri Fresh.

Extra Cost: pachete speciale Spa, Masaj, Tratamente corporale, Body peeling, Comprese, Spa & Beauty Treatments, Hair dresser, Beauty Center, Clinica: consultatie/ internare & servicii de ingrijire.

Detalii viza:

-pentru sejur in Hurghada, viza este obligatorie si poate fi achizitionata la sosire, direct pe aeroportul din Hurghada
-Pasapoarte normale de calatorie – valabilitate minim 6 luni de la data de iesire din Egipt si min. ½ pagina goala, spatiu necasar vizei
-Cost viza: 25 USD / persoana, indiferent de varsta
-Pasapoarte diplomatice / de serviciu – turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal, de la Ambasada din Bucuresti
-cetateni straini – trebuie sa intrebe personal la Ambasada din Bucuresti care sunt procedurile personalizate pentru fiecare nationalitate. Oferim suport pentru detalii.
Date actualizate despre documentele necesare pot fi citite pe www.politiadefrontiera.ro.
Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta ca turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.