Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Scandic Meilahti

   Helsinki, Finlanda Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Scandic Meilahti 4* este amplasat lângă strada principală Mannerheimintie din centrul orașului Helsinki.

Acesta oferă acces gratuit la o saună, precum și o parcare privată la hotel. Acces gratuit la 1 GB WiFi. Toate camerele de la Scandic Meilahti au TV și baie privată, unele cu o cadă. Hotelul are, de asemenea, camere care sunt proiectate special pentru familii și grupuri. Există două restaurante relaxate și moderne în incintă și o sală de joacă pentru copii. Oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet zilnic sau pot cere oricând o pungă de mic dejun de la recepție.

Gara Centrală din Helsinki este la 4 km distanță, iar portul este la 5 km distanță. Cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Helsinki-Vantaa, se află la 20 km de Scandic Meilahti. Stadionul Sonera, stadionul olimpic din Helsinki și sala de gheață din Helsinki sunt la mai puțin de 1 km de hotel.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.