Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Hellsten Helsinki Parliament

   Helsinki, Finlanda Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hellsten Helsinki Parliament este amplasat la numai 10 minute de mers pe jos de Gara Centrală din Helsinki. Acest hotel de apartamente modern se află într-un cartier rezidențial plăcut.

Toate camerele au chicinetă cu frigider și aparat de ceai/cafea. Accesul la saună este gratuit. Unitățile de cazare de la Hellsten Helsinki Parliament oferă un decor luminos și pardoseală din lemn deschis la culoare. Toate sunt dotate cu televizor și acces gratuit la internet prin cablu. Oaspeții se pot relaxa și pot viziona emisiuni TV în hol. De asemenea, sunt disponibile facilități de spălătorie. Oaspeții beneficiază de un mic dejun cu preț redus la o cafenea din apropiere.

De la Hellsten Parliament, oaspeții pot ajunge ușor pe jos la baruri, magazine și localuri de divertisment. La doar 800 de metri se află Opera și Biserica Temppeliaukio, o catedrală impresionantă săpată în stâncă și acoperită cu o cupolă de cupru.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.