Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Panorama

   Florenta, Italia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Panorama 3* este găzduit de o clădire din secolul al XIX-lea, construită pe vremea când Florenţa era capitala Italiei si ofera o vedere unică la catedrală.

Camerele sunt dotate cu TV LCD, iar conexiunea Wi-Fi este gratuită în toate zonele. Camerele hotelului ecologic Panorama sunt prevăzute cu aer condiţionat, iar fiecare unitate are mini-frigider şi baie privată cu duş. Camerele de la etajele superioare au vedere la oraş. Oaspeţii pot savura un mic dejun tip bufet cu produse dulci şi sărate în fiecare dimineaţă şi au la dispoziţie băuturi calde la distribuitoarele automate. Vă puteţi bucura de micul dejun în sala de mese cu vedere la oraş.

Hotelul Panorama 3* este amplasat în centrul istoric al Florenţei, la 2 minute de mers pe jos de Università degli Studi di Firenze şi aproape de parcul public Giardino della Gherardesca.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.