Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pestana Cidadela Cascais Pousada and Art District

   Cascais, Portugalia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Inconjurat de studiouri si galerii, acest hotel de 5 stele este amplasat intr-o citadela renovata din secolul al XVI-lea, cu vedere la portul de agrement Cascais. Ocazional, hotelul organizeaza Art Invasions, unde artisti cunoscuti primesc carte blanche pentru a decora camerele si zonele publice.
Localizare: Acest hotel este situat pe malul marii, la o plimbare de 10 minute de Muzeul de Lighthouse Santa Marta si de plaja Cascais.
Facilitati hotel: 2 restaurante, bar, room service, piscina interioara, piscina exterioara, internet Wi-Fi, centru SPA, sala de fitness.
Dotari camere: Aer conditionat, minibar, TV, internet Wi-Fi, halate de baie si papuci, baie cu dus. Toate camerele sunt izolate fonic.
Pagina web: www.pestanacollection.com

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.