Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

   Dubai


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex de 5 stele este înconjurat de grădini amenajate întinse, la numai 2 km de orașul Deira. Hotelul oferă 4 piscine și 18 restaurante și baruri.

Localizare

Centrul comercial Deira City se află la 2 km de Hotelul Le Méridien Dubai & Conference Centre, iar Gold Souk (piața de aur), la 8 km.

Facilitati Hotel

Le Meridien Dubai oferă o varietate largă de restaurante pentru toate gusturile, de la Casa Mia, care servește pizza la cuptor pe lemne, până la Kiku, unde puteți savura mâncăruri în stil teppanyaki, pregătite direct la masa dumneavoastră.

Oaspeții au la dispoziție un sanctuar de întinerire la centrul Natural Elements Spa, unde puteți descoperi minunile holistice care revitalizează corpul, mintea și spiritul. Proprietatea oferă un meniu cu numeroase terapii deosebite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, inclusiv împachetări corporale de purificare și masaje faciale sau complet corporale. Mai mult, vă puteți fortifica organismul la centrul Natural Elements Fitness, care pune la dispoziție facilități ultramoderne și un spațiu generos cu vedere la piscine și grădinile luxuriante. Antrenorii personali sunt profesioniști și vă pot ghida prin fiecare aspect al antrenamentului, oferind și o gamă largă de echipamente pentru a vă atinge obiectivele.

Facilitati Camere

Toate camerele Hotelului Le Méridien Dubai & Conference Centre au mobilier de lux, ferestre din podea până în tavan și TV LCD cu ecran de 32 inch. Băile includ duș cu efect de ploaie, halate de baie și papuci.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.