Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY INN AL BARSHA

   Al Barsha, Emiratele Arabe Unite


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat aproape de atractii turistice cunoscute ale orasului, la doar 20 de minute de Dubai International Airport, iar Mall-ul Emiratelor cu Ski Dubai se afla la cateva minute de mers pe jos de hotel.Sport si divertisment
Hotelul dispune de o piscina exterioara si o sala de fitness.

Localizare
Hotelul este situat aproape de atractii turistice cunoscute ale orasului, la doar 20 de minute de Dubai International Airport, iar Mall-ul Emiratelor cu Ski Dubai se afla la cateva minute de mers pe jos de hotel. Alte atractii populare precum Dubai Media City, Dubai International Financial Centre, Jumeirah Beach, Dubai Mall si Burj Khalifa pot fi accesate usor, cu metroul sau taxi. Al Barsha este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, magazine de îmbrăcăminte și cumpărături de mărci de lux.

Drinks & Food
Oaspeții pot alege dintr-un total de 3 restaurante care servesc mâncăruri din diferite bucătării, de la cea thailandeză, la cea indiană și arabă. Aveți la dispoziție 2 baruri, inclusiv unul cu program sportiv unde puteți urmări evenimente live.

Spa & Wellness
Hotelul este dotat cu sauna, Jacuzzi si spa.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.