Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Points By Sheraton Downtown

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1158  1141 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Four Points Downtown Hotel by Sheraton se afla in centrul istoric al Dubaiului, pe Mankhool Road. Aeroportul International Dubai este cel mai apropiat aeroport. Acesta se afla la doar 15 min. de resort.FACILITATIServicii receptie 24/24Acces Wi-Fi gratuitSala bagajeServicii ,, rent a car (colaboratori locali)Servicii zilnice de livrat ziarulServicii zilnice menajServicii business: sala conferinte, copiator, fax, mesagerie, imprimanta, etc. (contra-cost)Birou schimb valutarATMLiftSeif in receptieAparat lustruit pantofi in hotSalon infrumusetareMini-marketCentru inchirieri biciclete (parteneri locali)Teren golf (colaboratori locali)Sala fitness: echipamente cardio, greutati.Centru SPA: masaj/tratamente corporale, sauna, solar. (contra-cost)Piscina exterioaraPiscina pentru copiiSe pot organiza nunti.Accesul cu animale de companie este strict interzis.
CAMERE
Hotelul are 7 etaje, 216 camere si 28 apartamente. Acestea sunt:KING GUEST ROOM - cu vedere la resort. Camera are un pat King-size, zona birou si baie echipata complet. Suprafata: 38 mp.TWIN GUEST ROOM - - cu vedere la resort. Camera are 2 paturi Twin, zona birou si baie echipata complet. Suprafata: 38 mp.LARGER STUDIO - cu vedere la resort. Studioul are un pat King-size, zona birou, zona relaxare, baie echipata complet si chicineta. Suprafata: 50 mp.ONE BEDROOM SUITE - cu vedere la resort. Apartamentul are un dormitor cu pat King-size, living, chicineta si baie echipata complet. Suprafata: 80 mp.Toate camerele au: acces servicii zilnice curatenie, TV, telefon, kit ingrijire personala, uscator de par, seif, aparat ceai/cafea.RESTAURANTExista urmatoarele baruri/restaurante:
RESTAURANT: Centro Citta, Yesterday Restaurant, Purani Dilli.BAR: Sport Bar.Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei. Meniu traditional/ international (de tip: bufet/ ,, a la carte).Servicii room - service 24/24.

Despre Dubai - un sejur memorabil si o vacanta perfecta

Gasiti raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre Dubai pentru a va bucura din plin de o vacanta activa sau un sejur all inclusive - in functie de preferinte. Desigur, daca este prima vacanta in Dubai va recomandam un hotel cu mic dejun pentru a profita la maxim de ceea ce ofera mai bun acest emirat. Resorturile cu all inclusive sunt potrivite pentru relaxare, cand deja sunteti familiarizati cu tot ce ofera Dubaiul.

Este sigur să călătoriți în Dubai?

Dubai este considerat unul dintre cele mai sigure orașe din lume iar autoritățile locale iau măsuri stricte pentru a asigura siguranța rezidenților și a turiștilor.

In ce tara este Dubai si pe ce continent se află?

Dubai se află în regiunea Asia de Vest și face parte din țara numită Emiratele Arabe Unite (EAU).

Unde se afla Dubai?

Dubai este un emirat și un oraș situat în Emiratele Arabe Unite (EAU), pe coasta de nord-est a peninsulei Arabice, în regiunea Golfului Persic. Dubai este situat în partea de sud-vest a EAU și se învecinează cu Emiratul Sharjah la nord-est, cu Emiratul Abu Dhabi la sud și cu Golful Persic la vest. Este important să rețineți că Dubai este atât numele orașului, cât și numele unuia dintre cele șapte emirate care alcătuiesc EAU, fiind unul dintre cele mai importante centre economice și culturale din această țară.

Care este capitala Dubaiului?

Dubai nu are o capitală separată deoarece este unul dintre cele șapte emirate care formează Emiratele Arabe Unite (EAU). Dubai este cel mai mare și cel mai dezvoltat dintre emirate și funcționează ca un centru economic și cultural major al EAU. Din punct de vedere administrativ, capitala EAU este Abu Dhabi, dar Dubai are propria sa guvernare și autonomie în cadrul federației.


Care este ziua de odihnă în Dubai?

Vineri este ziua de odihnă în Dubai și în Emiratele Arabe Unite. Weekend-ul oficial este vineri și sâmbătă, iar prima zi din saptamana este duminică.


Este permisă consumarea de alcool în Dubai?

Consumul de alcool este permis în Dubai dar există reguli stricte și licențe speciale pentru vânzarea și consumul de alcool. Nu toate hotelurile din Dubai au aceasta licență care permite vânzarea de produse alcoolice - DRY HOTEL. Deoarece licenta ce permite vanzarea si consumul de alcool este costisitoare, si preturile buuturilor sunt ridicate.


Este necesară viza pentru a vizita Dubai?

Cetatenii romani pot calatori in Dubai fara viza dar este nevoie de pașaport simplu, care trebuie să aibă o valabiitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul EAU. Atenție! Pașaportul temporar nu este recunoscut de autoritățile statului, iar poliția de frontieră nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pașaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Ce activități pot fi făcute în Dubai?

In Dubai sunt foarte multe activități pentru turiști și in plus, un sejur in Dubai este o experiență ne neuitatat. De la vizitarea celui mai înalt zgârie-nori din lume, Turnul Burj Khalifa până la safari în deșert cu jeep-ul sau cu cămila sau experiența unică de shopping în unul dintre cele mai mari mall-uri din lume, cu sute de magazine, restaurante, o pista de patinaj pe gheață și Acvariul Dubai. Vizitați Palm Jumeirah - o insula artificială în formă de palmier si rezervati un tur ghidat la Burj Al Arab pentru a vă bucura de lux, exclusivitate și arhitectura sa spectaculoasă. Dacă sunteți în căutare de experiențe unice și fascinante, vizitați parcurile tematice precum Dubai Parks and Resorts, care găzduiesc atracții precum Motiongate Dubai, Legoland Dubai și Bollywood Parks Dubai. Faceți o excursie cu barca pe Golful Persic sau pe canalele Dubaiului pentru a vedea orașul dintr-o perspectivă diferită sau bucurați-vă de sporturi nautice pe plajele Dubaiului.

Dubai Miracle Garden și Dubai Butterfly Garden sunt două atracții turistice unice și frumoase din Dubai, care oferă o experiență pitorească și plină de culoare pentru vizitatori. Dubai Miracle Garden este una dintre cele mai mari grădini de flori din lume, situata în mijlocul deșertului. Această grădină este renumită pentru designurile sale incredibile și pentru milioanele de flori colorate care o înfrumusețează. Dubai Butterfly Garden este un paradis pentru iubitorii de fluturi. Acesta este un spațiu acoperit, climatizat, în care trăiesc mii de fluturi exotici din întreaga lume.


Ce mare sau ocean este in Dubai?

Dubai este situat pe coasta Golfului Persic, care este o porțiune a Oceanului Indian. Acest golf este situat în partea de nord-est a peninsulei Arabice și este o mare interioară, nu un ocean sau o mare deschisă. Golful Persic este conectat cu Oceanul Indian prin Strâmtoarea Hormuz, iar apa din golful Persic este sărată, la fel ca în cazul oceanelor. Golful Persic este important pentru economie, transport maritim și activități recreative din regiune.

Suprafață și Populație Dubai

Emiratul Dubai are o suprafață totală de 4.114 km² iar orașul Dubai are o suprafata de 35 km². Populația orașului Dubai a crescut semnificativ în ultimele decenii datorită dezvoltării rapide și a fluxului constant de imigranți și expați care vin să lucreze și să trăiască aici. Populația Dubaiului este estimată la aprox 3,4 milioane de locuitori (in 2021). Această cifră include atât rezidenții locali, cât și imigranții care lucrează temporar sau trăiesc în Dubai.


Cu ce bani sa mergi in Dubai?

Moneda oficială este dirhamul Emiratelor Arabe Unite, cu abrevierea "AED". Odată ajunși în Dubai, puteți schimba euro sau dolari in aeroport, la case de schimb valutar, la bănci sau în hotelurile mari. Cardurile de credit și debit sunt larg acceptate în Dubai și sunt un mod convenabil de plată dar este recomandat să aveți câțiva dirhami în numerar pentru cheltuielile mici sau în locuri care ar putea să nu accepte carduri. În majoritatea locurilor din Dubai, inclusiv hoteluri, restaurante și centre comerciale, puteți plăti direct cu cardul.

Cât de cald este în Dubai?

Clima din Dubai este una aridă și fierbinte, caracteristică unui desert iar temperatura variază pe parcursul anului, dar este cunoscut pentru veri extrem de fierbinți și ierni blânde.

Vara este cea mai fierbinte perioadă din Dubai, cu temperaturi maxime zilnice care pot depăși adesea 40-45 de grade Celsius; umiditatea poate fi ridicată, făcând să se simtă și mai cald. Toamna începe să scadă temperatura iar vremea devine mai plăcută cu maxime zilnice între 25-35 de grade Celsius. Iarna din Dubai este blândă și plăcută, cu temperaturi maxime zilnice în jur de 20-25 de grade Celsius. Primăvara, temperaturile încep să crească, cu maxime zilnice care ajung la 30-35 de grade Celsius.

Deoarece pe timp de vara temperatura poate fi extrem de ridicata și umiditatea excesiva, mulți turiști preferă să viziteze Dubaiul din toamnă până în primăvară, când condițiile meteorologice sunt mai blânde și confortabile pentru activități în aer liber.

Cât costă transportul public în Dubai?

Sistemul de transport public din Dubai este bine dezvoltat și include servicii de metrou, autobuz, tramvai și taxi.

Metroul din Dubai: Tarifele pentru metrou sunt calculate în funcție de distanța parcursă. O călătorie cu metroul începe de la aproximativ 3 AED (aprox 0,82 USD) pentru o călătorie scurtă și crește cu distanța parcursă; abonamentele și tichetele cu călătorii multiple oferă reduceri.

Autobuzele din Dubai: Biletele de autobuz sunt calculate în funcție de distanța parcursă. O călătorie cu autobuzul începe de la aproximativ 2 AED (aprox 0,54 USD) pentru o călătorie scurtă și, puteti obtine reduceri cu biletele cu calatorii multiple.

Tramvaiul din Dubai: Prețul unei călătorii începe de la aproximativ 3 AED (aprox 0,82 USD).

Taxi: Tariful de pornire pentru un taxi în Dubai este de aprox 5 AED (1,36 USD), apoi costul pe kilometru parcurs adăugat la tariful de pornire este de aprox 2 - 2,50 AED pe kilometru (0,54 USD - 0,68 USD). Desigur, costul pe kilometru poate varia în funcție de tipul de taxi.


Curiozitati si lucruri interesante despre Dubai

Dubai este un oraș fascinant și spectaculos care a devenit cunoscut pentru arhitectura sa futuristă, luxul său extravagant și inovațiile sale continue. Vezi 20 curiozități interesante despre Dubai:

Turnul Burj Khalifa: cel mai înalt zgârie-nori din lume, cu o înălțime de aproximativ 828 de metri și 160 de etaje - oferă o vedere panoramică uimitoare asupra orașului și a deșertului din jur. Este o adevărată bijuterie arhitecturală a Dubaiului.

Insula Palm Jumeirah: Dubai este renumit pentru insulele sale artificiale, iar Palm Jumeirah este cea mai cunoscută - are forma unui palmier și găzduiește hoteluri și vile de lux.

Dubai Fountain: Situată în fața Burj Khalifa, Dubai Fountain este cea mai mare fântână coregrafică din lume, care oferă spectacole de lumini și muzică în fiecare seară.

Ski Dubai: Dubai are un complex de schi numit Ski Dubai, care oferă pârtii de schi și snowboard, activitati distractive pentru copii si o mica colonie de pinguini.

Dubai Mall: Este unul dintre cele mai mari mall-uri din lume, cu sute de magazine, restaurante și atracții, inclusiv Acvariul Dubai și Pista de patinaj pe gheață Dubai Ice Rink.

Burj Al Arab: Acest hotel iconic are forma unei vâsle și este cunoscut pentru serviciile sale de lux și facilitățile exclusiviste, fiind clasificat ca unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

Toleranța religioasă: Dubai este unul dintre cele mai libere și deschise emirate în ceea ce privește diversitatea religioasă; oameni de diferite religii trăiesc și lucrează în Dubai și pot practica religia în mod liber.

Inovații tehnologice: Dubai a implementat tehnologii de ultimă generație în infrastructura sa, inclusiv roboți polițiști, taxiuri autonome și planuri de a dezvolta orașul cu ajutorul tehnologiei blockchain.

Arhitectură uluitoare: Orașul este cunoscut pentru arhitectura sa incredibilă, care include nu numai zgârie-nori ci și clădiri cu forme unice, precum Hotelul Dubai Frame în forma unei rame foto uriașe.

Mașini de lux: Dubaiul este cunoscut pentru parcul auto de lux, cu mașini de patrulare precum Lamborghini și Bugatti.

Palatul Emiratului Dubai: Este resedința oficială a familiei regale din Dubai și un exemplu de arhitectură islamică.

The Dubai Frame: Este o structură arhitectonică impresionantă, cu înălțimea de 150 de metri, care oferă o vedere panoramică asupra orașului și separă zona veche de cea nouă a Dubaiului.

Dubai Opera: Este o sală de operă modernă care găzduiește spectacole de operă, balet și concerte.

Libertate economică: Dubaiul s-a dezvoltat rapid datorită economiei deschise și regulilor fiscale favorabile afacerilor și investițiilor străine.

Safari în deșert: Puteți face safari în deșert pentru a experimenta frumusețea și aventura în deșertul arab.

Insula The World: Dubai a creat un grup de insule artificiale în forma unei hărți mondiale numită "The World."

Expo 2020: O expoziție internațională majoră care s-a desfășurat în Dubai, în perioada 1 octombrie 2021 - 31 martie 2022. Expoziția a avut ca temă principală "Conectarea Minților, Crearea Viitorului" și a atras participanți din întreaga lume pentru a prezenta inovații și idei în domenii precum tehnologia, sustenabilitatea, știința, arta și cultura.

Aceste curiozități arată caracterul unic și inovator al Dubaiului, care a devenit o destinație turistică de top și un centru economic și cultural important în regiunea Golfului Persic.

Facilitati

Bar
Seif
Minibar
Fitness
Lift
Schimb valutar
Cafenea
Umbrele de soare
Bancomat
Telefon
Frigider
Foehn
Concierge
Cuptor
Birou
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Piscină pe acoperiș
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Masaj - cu plata
Birou de turism
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
2 restaurante
Business centre
Sală de fitness
Facilități călcat
Bar la piscină
Servicii de înfrumusețare
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Saună
Accesibil cu scaunul cu rotile
Fierbător
Parcare la proprietate
Masă
Mochetă
Toaletă cu mânere
Bucătărie
Cuptor cu microunde
Zonă de luat masa
Toaletă înaltă
Transfer la/ de la aeroport
Fier de călcat
Pardoseală de gresie/ marmură
Halat de baie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.